Creatieve items als je je huis wilt verhuren

geplaatst op 22-02-2020
 Tweede woning 
alt

Als jij je huis wilt verhuren zijn er natuurlijk veel dingen die meespelen. Maar wat ook belangrijk is, wat mensen vaak over het hoofd zien, is de manier aangrijpen om meer informatie over jezelf en over eventuele andere huizen te delen. Stel dat jij een huis verhuurt en je wilt jouw andere huizen of andere items ook graag delen, maar je wilt het niet telkens opnieuw hoeven te vertellen. Wat is dan een betere manier om dit over te brengen dan dit heel natuurlijk te doen?

Hoe doe je dat?

Dit kun je op verschillende manieren doen. Om te beginnen kun je flyers laten drukken om daar informatie op te zetten. Deze kun je eenvoudig uitdelen en hebben veel effect. Maar daar komt een ander probleem uit voort: het milieuvriendelijke aspect. Veel huurders gooien die flyer natuurlijk weer weg als ze het hebben gezien.
Een andere manier om jouw informatie te delen is natuurlijk een visitekaartje, het probleem is dat hier niet veel informatie op past. Daarnaast gooien veel mensen deze ook weer weg uiteindelijk.
Daarom is het een goed idee om iets te gebruiken wat de huurders niet weg hoeven te gooien. Laat bijvoorbeeld een roll up banner drukken. Dit is een doek wat je uit kan rollen en vast kunt zetten. Deze kun je in jouw huis neerzetten met daarop alle benodigde informatie. Zo kunnen alle potentiële huurders zien wat jij nog meer aanbiedt en hoef je geen papier weg te gooien.

Wat zet ik op deze rolbanner?

Je kunt hier allerlei verschillende soorten informatie op zetten. Zo kun je bijvoorbeeld informatie over jezelf erop zetten, zoals je volledige naam, telefoonnummer voor huurders en mailadres.Verder kun je natuurlijk informatie over andere huizen die je wilt verhuren erop zetten, zodat jouw huurders meteen weten wat ze eventueel ook zouden kunnen huren.
Of je zet er informatie over het gebied op, zodat de huurders meteen een soort gids hebben.

Extra opties

Je kunt een roll up banner ook bestellen met ingebouwde verlichting. Zo kunnen de huurders de rolbanner ook in een iets minder goed verlichte ruimte duidelijk zien.
Als je de print zat bent, kun je deze eenvoudig verwisselen. Het systeem kun je dan opnieuw gebruiken en dan hoef je dus alleen het doek te vervangen.
De roll up banner is ook nog eens eenvoudig mee te nemen, je krijgt er namelijk een tas bij waarin je het mee kan nemen.
https://www.drukbedrijf.nl/