Een roadtrip door België maken? Hier moet je heen!

geplaatst op 06-06-2020
 Zomervakantie 
 Rondreis 
 Wandelen 
Henk Westbroek van muziekband het Goede Doel zong er jaren geleden al over..... Ik zat te denken over België. En het moet geschreven worden, Henk zag het best goed want het land van onze zuiderburen is een bezoek meer dan waard!
alt

Misschien is België niet het eerste land dat in je opkomt wanneer je denkt aan het plannen van een roadtrip. Toch hebben onze zuiderburen een prachtig land en kun je hier mooie routes volgen. Er is veel diversiteit en dat betekent dat je je ogen uitkijkt tijdens een route door het prachtige België. Voor aan het einde van de rit kun je een vakantiehuis in België huren, zodat je op je eindbestemming nog een aantal dagen kunt verblijven in luxe. Geniet van de omgeving en het mooie België, en ervaar alle voordelen van een vakantie in dit prachtige land.Kastelen en natuur

Je hebt veel mogelijkheden tijdens een roadtrip door België, maar de route langs kastelen en door de natuur is zeker een van de hoogtepunten. Deze route begint in de buurt van Luik en leidt je langs oude kastelen, ruïnes en de schoonheid van de Ardennen.

Ardennen, prachtig stukje België!

Wanneer je hier ook in de buurt een vakantiehuis boekt, kun je na je route de rest van je verblijf optimaal genieten. De route is veelzijdig, adembenemend en zorgt er voor dat je België in je hart sluit. Een vakantiehuis in België is de basis van je heerlijke verblijf in dit land. 

Door grote steden

Wie België zegt, zegt een roadtrip door grote steden. In het noordwesten van het land begin je de route in Antwerpen, en zo rijdt je via Gent en Brugge naar de kust. Tijdens deze route krijg je de mogelijkheid om de prachtige omgeving van België te ontdekken, maar daarnaast zijn ook de steden de moeite waard om een een stop te maken. Zowel Antwerpen als Gent en Brugge hebben hun eigen charme en het is bijzonder om dit zelf te ervaren. Eenmaal aangekomen aan de kust kun je hier ook een groot vakantiehuis boeken waar je de rest van je vriendengroep of familie uitnodigt voor een heerlijke vakantie aan zee. 

Langs de grens

Ook in het zuiden en oosten, langs de grens met Frankrijk en Duitsland, vind je een aantal prachtige plekken. Ook het heuvelachtige landschap is mooi om doorheen te rijden. Tijdens je roadtrip kun je ook nog een stukje over de grens rijden, om leuke plekken te bezoeken, zoals een van de natuurparken die aan de grens met Frankrijk liggen. Je gaat gegarandeerd genieten van een prachtige roadtrip door België met schitterende natuur, mooie bezienswaardigheden en levendige steden.