Frankrijk; vakantiehuis in laagseizoen huren

geplaatst op 29-02-2016
 Tweede woning 
alt

Wanneer u een vakantie naar het buitenland, in dit specifieke geval naar Frankrijk, wenst te ondernemen, kan een recreatiewoning een ideale uitvalsbasis vormen. Een recreatiewoning biedt u de ruimte om ’s avonds op de bank neer te ploffen, uw spullen overdag veilig op te kunnen bergen en ook bij regen echt een vakantiegevoel te houden. Immers, u zit niet met natte spullen, heeft alle ruimte om uw eigen ding te doen, enzovoorts. Als u de mogelijkheid heeft om een vakantie buiten het seizoen om te boeken, wordt dit sterk aangeraden! Wist u namelijk al, dat veel vakantiehuisjes op bungalowparken in Frankrijk vaak vrij krap zijn?

Met z’n tweeën heeft u het vaak beter in een 4- of zelfs 6-persoons vakantiehuisje, als u een vakantie naar Frankrijk onderneemt. Daarbij heeft u in het buitenseizoen geen last van schreeuwende kinderen, drukke zwembaden, enzovoorts. Kortom, een ideale kans om de locals van de kleine Franse plaatjes rond bungalowparken te ontmoeten tijdens hun dagelijkse bezigheden. Deze tip geldt overigens niet alleen voor een vakantie naar Frankrijk, er zijn veel meer landen waar een groter vakantiehuisje vaak aan te raden is.

Goedkoper huren buiten het seizoen om

De reden dat we u aanraden om buiten het hoofdseizoen om te gaan is niet alleen de rust die u in deze fase ervaart, ook zijn vakantiewoningen in deze maanden veel goedkoper. Let wel goed op het verschil tussen het Nederlandse en Franse hoofdseizoen, vaak krijgen de Fransen namelijk pas later vakantie dan hier in Nederland. Buiten het hoofdseizoen om kunt u een 4-persoons huisje vaak tegen dezelfde prijs, of een kleine meerprijs, huren als een 2-persoons vakantiewoning in het hoofdseizoen.

Met een 4-persoons recreatiewoning heeft u echter veel meer ruimte, wat uw vakantie een stuk comfortabeler zal maken. Gebruik de extra slaapkamer bijvoorbeeld om uw spullen in kwijt te kunnen als u met z’n tweetjes op vakantie gaat. Ook wanneer u met een gezin de mogelijkheid heeft om buiten het hoofdseizoen om te gaan, is het raadzaam om bijvoorbeeld een 6- in plaats van een 4-persoons huisje te boeken. Zo heeft u en hebben uw kinderen meer ruimte om in alle rust een boek te lezen, te spelen of bijvoorbeeld te puzzelen.

Naar welk vakantiepark in Frankrijk gaat u tijdens de eerstvolgende vakantie? Op onze website vindt u een groot aanbod van aantrekkelijke vakantiewoningen in Frankrijk