Huur voor natuur een vakantiehuis in Zweden

geplaatst op 12-08-2011
 Zomervakantie 
 Wintersport 
alt

Als u een liefhebber bent van de natuur en dit ingrediënt ook van uw vakantie een wezelijk onderdeel moet uitmaken, dan is het wellicht een goed idee om een vakantiehuis in Zweden te huren. Hier kunt u als natuurliefhebber alle kanten uit. Vanuit uw Zweedse vakantiewoning trekt u desgewenst direct de natuur in.                              

Huur een vakantiewoning in Zweden

In het zuiden van Zweden heb je een prachtig glooiend landschap met een fraai merengebied, het vele water is afkomstig van smeltwater uit de bergen. Het gebergte Svealand wat zich centraal in Zweden bevindt is een prachtige streek om wandelingen te maken. Het hoogste punt is bijna 1.800 meter. Als u van een skivakantie houdt, dan is dit de regio van Zweden om een appartement of chalet te huren. Uw vakantie doorbrengen in het noorden van dit prachtige is ook een uistekende optie. Vele natuurparken zijn er waar u lopend of per fiets doorheen kunt trekken. Dit is ook een prima regio voor uw wandelvakantie. De bevolkingsdichtheid is hier erg laag. Dus als u een vakantiehuis wilt huren waar u veel privacy wilt hebben dan is dit de regio van Zweden waar u een natuurhuisje moet boeken.                                 

Zweden is meer dan alleen prachtige natuur

Fan van natuur, maar ook gek op een stedentrip. Geen probleem, Zweden heeft een prachtige stad welke voor vakantiegangers uitermate geschikt is om één of meerdere dagen door te brengen tijdens de vakantie in Zweden. Vanuit uw vakantiehuis kunt u afreizen naar de Zweedse hoofdstad Stockholm. Deze bruisende stad wordt ook wel vaak het "Venetië van het Noorden" genoemd. Dit is ook terecht, want de stad is op zeven eilanden gebouwd, welke weer in verbinding staan door middel van een aantal bruggen. Een aanrader is het bezoeken van een Koninklijk Paleis, daarnaast zijn er ook diverse musea en leuke ambachtswinkeltjes. Ontbreken mag zeker het oude centrum van Stockholm niet, dit draag de naam Gamla Stan, u proeft hier de geschiedenis van de stad als het ware. Het openbaar vervoer is de stad is prima met zijn verbindingen per trein en metro. Ook kunt u er een prima tocht per boot maken. Een bezoek aan Stockholm zal uw vakantie in Zweden dan ook zeker goeddoen. Als u weer bent teruggekomen in uw vakantiewoning zult u pas merken wat voor impact deze prachtige stad op u heeft.