Jouw vakantiehuis verkopen via Google!

geplaatst op 06-08-2019
 Tweede woning 
alt

Je vakantiehuis promoten via de online kanalen

Dat internet is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven, zal voor iedereen duidelijk zijn. Je kunt je niet meer voorstellen hoe vorige generaties zonder email, online shoppen en heerlijke simpele spelletjes de dagen door zijn gekomen. En ons online leven breidt zich ook nog eens gestaag uit. Een van de zaken die tegenwoordig makkelijk online kan worden geregeld is het verkopen van onroerend goed. Je hebt hiervoor al lang geen makelaar meer nodig, je kunt een heleboel zelf. Lees meer over de mogelijkheden om jouw verkoop te promoten in het onderstaand artikel.

Vakantiehuizen

De meeste mensen gaan tegenwoordig op huisjesjacht via bekende online websites. Daarop kunnen ze genoeg informatie vinden om hun droomhuis te selecteren en een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Zo is het ook bij vakantiehuizen. Deze worden niet alleen bekeken voor een korte vakantie, maar ook om permanent in te wonen. Vakantiehuizen in het buiteland zijn populair, maar in eigen land komen ze ook steeds meer in het vizier van mensen die met een lager budget toch een vaste vakantiebestemming willen hebben.

Jouw vakantiehuis

Als jij over een prima vakantiehuis beschikt en je overweegt deze te verkopen, dan loont het de moeite om zelf eens te kijken naar jouw verkoop mogelijkheden. Er zijn verschillende partijen die je daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een online marketing bureau. Zo’n bureau is gespecialiseerd in het promoten van jouw product. Zij kunnen je adviseren op het gebied van seo (search engine optimization), Adwords en allerhande online campagnes

Een ander concept vind je bij een social media marketing bureau. Dit bureau zet puur in op social media. Jouw vakantiehuis wordt gepromoot op alle bekende platforms, met als gevolg een grote exposure van jouw aanbod.

Google!

Tegenwoordig is er een nieuw speler op de markt gekomen. Google biedt nu ook de mogelijkheid aan om (vakantie)huizen te promoten. Dit doen ze via hun zoekmachine. Dit kan erg interessant zijn, omdat veel mensen hun zoektocht juist bij Google starten. Het loont dus zeker de moeite om eens te kijken naar de kosten voor een dergelijke promotie. Succes!