Lang parkeren bij Rotterdam Airport vergelijken

geplaatst op 24-08-2021
 Zomervakantie 
Na een lange periode van weinig vliegverkeer door de huidige coronacrisis begint inmiddels het vliegverkeer weer toe te nemen. Dit is ook het geval op Rotterdam The Hague Airport. Interessant moment om alle parkeermogelijkheden op- en rondom de luchthaven op een rijtje te zetten. Handig voor mensen die binnenkort besluiten om op vakantie in het buitenland te gaan.
alt

Parkeren op de luchthaven

Op de luchthaven zelf zijn er vier verschillende parkeerterreinen waar je jouw auto veilig kunt parkeren. De hoogte van het parkeertarief is afhankelijk van de afstand tot de luchthaven. De dichtstbijzijnde parking P2 bevindt zich direct voor de terminal. Hier zijn de parkeertarieven het hoogst. De goedkoopste parking is P10 en is gelegen op loopafstand van de terminal. De loopafstand bedraagt 8 tot 10 minuten.

Parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder

Naast de parkeermogelijkheden op het vliegveld zelf, zijn er ook andere opties waar je jouw auto veilig kunt parkeren. Er zijn verschillende parkeerfaciliteiten waar je kunt kiezen uit valet parking of parkeren inclusief shuttle service. Bij valet parking kun je rechtstreeks naar de terminal van Rotterdam Airport rijden. Hier staat een medewerker van de parking klaar om de auto op te halen en deze terug te brengen naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst van je vliegreis zal jouw auto weer klaar staan op de luchthaven. Een ontspannen begin en einde van je vakantie. Indien je er voor kiest om zelf de auto te parkeren, dan kun je gebruikmaken van de gratis shuttle service die is inbegrepen bij de prijs. De shuttle service brengt je naar de luchthaven en haalt je weer op bij terugkomst van jouw vakantie.

Alle parkeermogelijkheden in één overzicht

Zoals gezegd zijn er dus volop parkeermogelijkheden op de luchthaven zelf en ook daarbuiten. Op Parkerenrotterdamairport.com kun je alle parkeermogelijkheden op- en rondom luchthaven Rotterdam in één overzicht vergelijken. Je selecteert het aantal dagen dat je wilt parkeren en filtert deze eventueel op overdekt parkeren of valet parkeren. Vervolgens kun je de resultaten sorteren op prijs, afstand of waardering van klanten. Je krijgt nu alle parkeermogelijkheden op een rijtje die aan jouw wensen voldoen. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige parkeerplek tegen de laagste prijs.