Leuke Spaanse vakantieparken voor gezinnen

geplaatst op 08-07-2017
 Zomervakantie 
alt

Spanje is één van de meest kindvriendelijke bestemmingen voor een vakantie met het hele gezin. Er zijn vele campings en leuke attracties die je kunt bezoeken. Maar wist je dat er ook heel veel vakantieparken zijn die zich speciaal richten op gezinnen met kinderen. Je kunt hier een comfortabele vakantiewoning boeken waar je als volwassene in alle rust kunt ontspannen terwijl de kinderen zich op het park naar hartenlust zullen vermaken. En zeg nou zelf: als de kinderen genieten, dan doe jij dat toch ook? Wij hebben drie geweldige vakantieparken voor gezinnen voor jou verzamelt. We vonden het moeilijk om hierin een keuze te moeten maken. Spanje heeft immers zoveel mooie en goede vakantieparken waar jong en oud een heerlijke tijd kunnen hebben. De drie die wij kozen vonden we echter toch wel de grote uitblinkers. Misschien zit jullie eerstvolgende vakantiebestemming er wel tussen:

  • Bungalows Cordial Green Golf.
  • Vilanova Park.
  • Appartementen Pueblo Acantilado Suites

Kinderparadijs Cordial Green Golf

Bungalowpark Cordial Green Golf in Gran Canaria ligt op 2 kilometer van het strand van Maspalomas en het centrum van Playa Del Inglés. Dit vakantiepark is een waar paradijs voor kinderen. Er is een gezellige kidsclub waar Nederlandse medewerkers allerlei activiteiten organiseren voor de kinderen. Verder zijn er twee grote zwembaden, een kinderbad en een grote speeltuin. Het restaurant op het park is helemaal ingesteld op kinderen. Je vindt er kinderstoelen en zelfs babybedjes. Zijn de kinderen moe na een lange dag spelen aan het strand van Maspalomas? Maak dan gebruik van de shuttlebus die jou met de kleintjes weer afzet bij je bungalow. Ook als volwassenen kun je optimaal ontspannen op het vakantiepark van Cordial Green Golf. Rond de zwembaden liggen grote zonneterrassen waar je heerlijk in de zon kunt bakken. En voor de boodschappen hoef je het park niet eens af, want er is een handige kleine supermarkt aanwezig. In de lobby van het park vindt je bovendien een internethoek en je kunt gebruikmaken van gratis WiFi. Wat wil een mens nog meer?

Altijd wat te doen op het Vilanova Park

Onze tweede topper is het Vilanovapark aan de Costa Dorada. Dit park is een lust voor het oog dankzij de mooie architectuur en de vele aanwezige exotische planten en bloemen. Het park is gunstig gelegen op een heuvel, dus vanuit je vakantiewoning heb je een schitterend uitzicht op de zee. Je kunt kiezen uit verschillende typen vakantieverblijven. Er zijn bungalows, chalets en caravans.  Als kind kun je het niet veel beter treffen want op dit park zijn er maar liefst 5 zwembaden. En als volwassene kun je heerlijk ontspannen in de spa en de vele bubbelbaden. Ben je na al dat ontspannen toe aan wat inspanning? Dan kun je samen met de kids helemaal losgaan op één van de sportvelden die het park rijk is.

Luxe genieten in een appartement van Pueblo Acantilado Suites

Ben je op zoek naar een vakantiepark waar je terecht kunt met je gezin en tegelijkertijd een luxe vakantie kunt vieren? Ga dan naar de appartementen van Pueblo Acantilado Suites. Dit uitmuntende park is prachtig gesitueerd aan de kust. Vanuit je vakantiewoning kun je genieten van een schitterend uitzicht op de zee. De appartementen zelf zijn zeer luxueus ingericht en van alle mogelijke gemakken voorzien. Op het park zelf kunnen de kinderen zich prima vermaken in het mooie zwembad of de speeltuin. Daarnaast worden er ook vele leuke activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen deel kunnen nemen. En terwijl de kinderen een leuke dag hebben kun jij je ook eens flink in de watten laten leggen. Op dit park is namelijk een sauna, een welnesscentrum, een bubbelbad, een Turks bad en een Solarium. We zijn er zeker van dat zowel jij als de kinderen als herboren weer naar huis zullen gaan. En dat is uiteindelijk ook waar een vakantie voor bedoeld is, of niet?