Luxe vakantieparken in Nederland, ja en steeds meer!

geplaatst op 21-11-2020
 Zomervakantie 
 Tweede woning 
Hard gewerkt en even lekker weg en genieten in luxe, dat begrijpen wij wel! In Nederland zijn er alleen zoveel vakantieparken dat het soms lastig zoeken is naar de luxe vakantieparken.
alt

Op de website van Vakantieparken Nederland staan ruim 400 vakantieparken, waarvan een ruim aanbod van luxe vakantieparken. Deze zijn gelegen door heel Nederland, van het zuiden van Limburg, de Veluwe tot de Waddeneilanden.

Vakantiepark met veel luxe?

De vakantieparken in Nederland hebben steeds meer luxe. Ook worden er elk jaar nieuwe vakantieparken opgeleverd. De consument wil het namelijk graag ‘’mooier’’ hebben dan thuis. Enkele voorbeelden van luxe vakantieparken zijn de Ridderstee, Hof van Salland, de kleinschalige vakantieparken van Dutchen en ook beschikken bekende ketens als Landal en Roompot over meerdere luxe vakantieparken.

Wat kan je verwachten bij een luxe vakantiepark? Naast de uitstekende service, kan je vaak ook de boodschappen laten bezorgen en zijn er goede faciliteiten. De vakantiehuizen zelf beschikken vaak over meerdere badkamers, een jacuzzi, whirlpool, sauna of zelfs een eigen zwembad. Daarnaast staat het vakantiehuis op een ruime kavel, met een eigen tuin, terras en parkeergelegenheid. Uiteraard is ook alle moderne apparatuur aanwezig. Kortom voldoende redenen om een vakantiepark te boeken waar alles gericht is op luxe.

Luxe vakantiehuis kopen?

Waarom zou je een eigen vakantiehuis kopen in Nederland? Die reden is makkelijk, buiten het feit dat je er zelf op vakantie kan gaan is het ook interessant als investering. Want investeer je in een vakantiehuis dan heb je een gegarandeerd rendement. En met de groei van het aantal gasten op de Nederlandse vakantieparken markt is dat een goede investering.

Wat ook mogelijk is dat je het verhuurt, maar ook zelf in verblijft. Want je eigen vakantiehuis, is toch fijn. Vrienden, familie die je kan uitnodigen op een prachtige plek en de dag heerlijk kan afsluiten met een barbecue, wat kan het leven toch mooi zijn.

Ben je nog helemaal onbekend met vakantiehuizen, dan vraag je toch een brochure aan via de website van Vakantieparken Nederland, dat kan namelijk kosteloos.