Maak jouw verblijf simpel: weg zonder sleutel

geplaatst op 27-02-2022
 Tweede woning 
Een slim slot voor je tweede huis? De voordelen zijn legio en bovendien erg handig voor je buitenhuis. Voor het inbrekersgilde wordt het bovendien een stuk lastiger om zich toegang tot je recreatiewoning te verschaffen.
alt

Als je in je recreatiewoning verblijft, wil je optimaal tot rust kunnen komen en echt even niets aan je hoofd hebben. Je zit er dus ook niet op te wachten dat je naar je sleutels moet zoeken tijdens je verblijf. Het is echter ook geen optie om de sloten uit je recreatiewoning te verwijderen. Toch is het mogelijk om zonder sleutel weg te gaan. Je kunt namelijk een smart lock kopen. Met een slim slot hoef je helemaal geen sleutel meer op zak te hebben. Je kunt de deur gewoon openen met behulp van je smartphone. Zo blijft je recreatiewoning veilig, maar hoef je ook niet steeds de sleutels mee te nemen.

De voordelen van een slim slot

Kies je bijvoorbeeld een slim deurslot van Bold, dan brengt dit veel voordelen met zich mee. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer naar je sleutels te zoeken. Daarnaast open je het slot met het grootste gemak. Bovendien is het ook gewoon gaaf om de woning te openen met behulp van je telefoon. Zeker als je al een slimme recreatiewoning hebt en eigenlijk alles al via je smartphone doet, mag een slim deurslot niet ontbreken. Je bent dan in je recreatiewoning echt van alle gemakken voorzien. Ben je van plan om een slim slot in je (recreatie)woning te plaatsen? Dan zijn er verschillende merken om uit te kiezen. Bold staat er bijvoorbeeld om bekend zeer goede slimme sloten te maken.

Een veilige oplossing

Een slim slot is net zo veilig als een regulier slot, maar biedt je wel veel meer gemak. Voor een recreatiewoning is dit dus ideaal. Daarnaast kun je dit type slot natuurlijk ook gewoon toepassen in je eigen woning. Ook daar biedt een smartphone je dezelfde voordelen. Zeker wanneer jij je sleutels regelmatig kwijt bent, is een smart lock echt ideaal. Je zal nooit meer naar je sleutels hoeven te zoeken. Ook prettig is dat je in het donker niet meer naar het sleutelgat hoeft te zoeken.

Heb jij al een slimme recreatiewoning?

Indien je recreatiewoning momenteel nog weinig slimme oplossingen heeft, kun je zeker eens kijk naar welke mogelijkheden je nog meer hebt. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor slimme gordijnen en lampen kiezen. Jouw smartphone wordt op die manier een afstandsbediening waarmee je jouw gehele woning kunt bedienen. Met behulp van een slim stopcontact kun je zelfs apparaten die niet slim zijn alsnog slim maken.