Met het gezin veilig op vakantie? Ga naar Oostenrijk

geplaatst op 23-08-2020
 Zomervakantie 
 Wintersport 
 Wandelen 
Voor een gezinsvakantie is Oostenrijk het hele jaar door een uitmuntende keuze. Of je nu in de winter op de lange latten wilt staan of in het zomerseizoen te voet op met de fiets de bergen in wilt gaan. In dit Alpenland kun je nog een veilige vakantie doorbrengen.
alt

Als je lekker met het gezin op vakantie wil dan heb je geen zin om ver te reizen. Gelukkig zijn er ook hele mooie landen in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan Oostenrijk met haar mooie natuur. Je kan hier met de auto naartoe rijden en het is een zeer veilig land. Zo hoef je je tijdens de vakantie nergens druk over te maken. Je hoeft alleen na te denken over welke mooie plekken je allemaal wil bekijken. Huur een van de vakantiehuizen in Oostenrijk en beleef samen met je gezin een zorgeloze vakantie. 

Alle faciliteiten aanwezig

Je kan bijvoorbeeld een vakantiehuis huren in Nederland, zodat je alle faciliteiten dichtbij je hebt. Je hoeft nergens naartoe om te eten of te douchen. Alles zit in het huisje. Het is zelfs mogelijk om een huis met inpandig zwembad of een wellness huisje met faciliteiten als een sauna of jacuzzi te boeken. De vakantiehuizen zijn groot genoeg voor het hele gezin, zodat je niet de hele tijd op elkaars lip zit. Zo is het ook prima om eens een dagje lekker thuis te blijven en te genieten van de rust. Huur een vakantiehuisje bij het water of middenin de natuur, zodat je ook nog eens niet ver hoeft te reizen om dingen te ontdekken. Zo geniet je veilig van een mooie vakantie met het gezin. 

De natuur in

Als je geen zin hebt in drukte dan kan je ervoor kiezen om de natuur in te gaan. Oostenrijk is vol met mooie natuurgebieden waar je kan genieten van verschillende landschappen en de rust. Af en toe kom je een mede wandelaar of fietser tegen en verder is het een oase van rust. Je kan zowel in de winter als in de zomer in Oostenrijk terecht. In de zomer kan je lekker wandelen en fietsen en in de winter heb je mooie skigebieden, waar je een leuke wintersport kan beleven. Zo weet je tenminste zeker dat je sneeuw ziet in de wintermaanden. 

Ruime keuze

Oostenrijk is een veelzijdig land met activiteiten voor het hele gezin. Je kan de natuur in om te wandelen, maar je kan ook cultuur snuiven in een van de steden. Slenter bijvoorbeeld door Wenen of Salzburg en bekijk de mooie gebouwen. Je vindt een ruime keuze aan vakantiehuizen op verschillende plekken. Kies een vakantiehuis die bij jou past en ontdek de directe omgeving. Eenmaal in het huisje aangekomen heb je alle gemakken bij de hand. Zo zorg je voor een veilige en leuke vakantie met het hele gezin.