Pajottenland; Vlaams-Brabant op zijn mooist !

geplaatst op 14-04-2015
 Zomervakantie 
alt

Zeg eens eerlijk; heeft u wel eens van het Pajottenland gehoord ? Dit is een gebied in België welke behoort tot de mooiste wandelgebieden van het land. Met haar ligging grotendeels in Vlaams-Brabant en met meer dan 300 kilometer wandelroutes door schitterende natuur is het een streek welke absoluut het ontdekken waard is. Er is vast voor u ook wel een zomerhuis te huur!
Het Pajottenland met zijn glooiende heuvelachtige omgeving en diverse wandelroutes nodigen u uit om deze tijdens een vakantie in België eens aan te doen. Als u een verblijft in een vakantiehuis in Oost-Vlaanderen dan is deze Belgische streek prima bereikbaar. Dus trek u wandelschoenen aan en reis af naar Vlaams-Brabant !

Pajottenland combinatie van natuur en door de mens vervaardigde schoonheid

Wat is de grootste aantrekkingskracht van het Pajottenland in België ? Dat is zonder meer de mix tussen natuur en talloze fraaie oude kastelen, herenhuizen, watermolens en andersoortige bouwwerken.
De kracht is dat dit door het wandelnetwerk Pajottenland nu ook goed visueel is gemaakt door het toeristenbureau Vlaams-Brabant.
De mix van Belgisch natuurschoon, historische architectuur en een uitstekend netwerk van wandelpaden die met elkaar in verbinding staan door middel van zogenoemde knooppunten maakt van het Pajottenland een waar wandelparadijs!
Als u de vakantie centraal of in het westen van België doorbrengt dan moet u toch echt één dag van uw verblijf vrij houden voor het bezoeken van Vlaams-Brabant.

Vakantieadres nabij het Pajottenland is zeker mogelijk

Als u een vakantiehuis in België heeft geboekt en tijdens uw verblijf het Pajottenland wilt bezoeken zult u blij verrast zijn dat dit natuurgebied in Vlaams-Brabant met de auto vanuit bijna het hele land goed bereikbaar is.
Het is natuurlijk ook mogelijk een accommodatie te huren in het Pajottenland zelf maar als u verblijft in West-Vlaanderen of beter nog Oost-Vlaanderen dan is het helemaal eenvoudig om tijdens de vakantie deze regio aan te doen.
Gelegen tussen de rivieren de Zenne en de Dender is deze heuvelachtige omgeving met prachtige uitzichtpunten de moeite meer dan waard. Trek de wandelschoenen aan en verken tijdens uw vakantie in België Vlaams-Brabant en dan met name het Pajottenland !