Parkeren Schiphol goedkoper dan vliegticket

geplaatst op 09-07-2016
 Zomervakantie 
 Rondreis 
 Wintersport 
 Citytrip 
alt

Kent u dat? Het liefst wilt u met uw eigen auto naar Schiphol. Dan bent u vrij om te gaan als het u uitkomt en zijn de koffers makkelijker mee te nemen dan bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Maar dan: de parkeer kosten! Vaak is de prijs van het parkeren hoger dan die van het vliegticket.
Wilt u parkeren en liever niet uw auto verhuren. Neem dan een kijkje op ParkCare. Hier kunt u voor alle grote vliegvelden in Nederland, Duitsland en België de verschillende parkeerplekken vergelijken, waaronder Parkeren bij Schiphol. 

Dat moet toch anders kunnen?

Dat dacht Niels de Greef ook toen hij in 2013 samen met zijn vriendin op vakantie ging naar het mooie Sardinië om te genieten van de zon en de heerlijke pasta.

  • Toen hij parkeerde op de luchthaven, viel hem op dat hij meer aan parkeerkosten kwijt was, dan aan de kosten van het vliegtuig ticket.
  • Eenmaal aangekomen op Sardinië, besloten Niels en Marlies een auto te huren om het eilandje te verkennen. De huurprijs van die auto was echter flink hoog, de ongedocumenteerde schades talrijk en de klantenservice om te huilen.
  • Rondom die luchthaven zag Niels auto’s in alle soorten en maten te zien die simpelweg stilstonden.

Dit kan slimmer en beter, dacht Niels. En zo begon het verhaal van ParkFlyRent.

Gratis & vertrouwd parkeren bij Schiphol bespaart honderden euros

ParkFlyRent biedt gratis parkeren bij Schiphol aan, en verhuurt uw auto aan medereizigers terwijl u op reis bent waarbij u meedeelt in de verhuuropbrengst.

  • Bij een vakantie van 15 dagen, bespaart u ongeveer 180 euro: ongeveer 120 euro aan uitgespaarde parkeerkosten, en gemiddeld 60 euro aan verhuuropbrengst.
  • Met reisduur van een maand kan u meer dan 300 euro besparen.

Uiteraard is uw auto tijdens de verhuur keurig verzekerd bij Bovemij en checkt ParkFlyRent de identiteit van de huurders uitgebreid.

Sinds het begin 2013 hebben duizenden reizigers deze persoonlijke service uitgeprobeerd en zijn ze zeer tevreden. Dat blijkt wel uit de vele positieve reviews op Trustpilot en Facebook, en natuurlijk doordat meer dan 80% van de klanten na de eerste keer weer  terug komt. Daarbij heeft ParkFlyRent in 2014 de ANWB Mobiliteitsprijs gewonnen, en zijn ze lid van de BOVAG.

Samen maken we mobiliteit duurzamer

Door het delen van stilstaande auto's maakt ParkFlyRent mobiliteit duurzamer: reizigers betalen minder voor parkeren en autohuur, terwijl er minder nieuwe auto's geproduceerd hoeven te worden.

ParkFlyRent droomt van een wereld waarin reizigers zorgeloos en voordelig hun auto's delen: een reiziger parkeert gratis bij ParkFlyRent Schiphol en wordt vervolgens in Barcelona van het vliegveld opgehaald met een voordelige Spaanse huurauto van ParkFlyRent Barcelona. Terwijl ondertussen een stel uit Canada uw auto huurt.

ParkFlyRent groeit gestaag en één auto per keer veranderen ze het huidige systeem van parkeren rondom luchthavens. Daarmee past het bedrijf naadloos in de sterk opkomende deeleconomie waarin bestaande capaciteit beter benut wordt.

U bent van harte welkom om samen met ParkFlyRent ons mobiliteit duurzamer te maken!