Pimp jouw recreatiewoning met designsloten

geplaatst op 09-04-2018
 Tweede woning 
alt

Heb je onlangs jouw recreatiewoning verbouwd? Dan is de kans aanwezig dat er ook nieuwe deuren geplaatst zijn. Waarschijnlijk ziet jouw recreatiewoning er met deze deuren een stuk mooier uit dan voorheen. Toch is er nog een doorn in het oog: het slot. Veel mensen vervangen hun deur en kiezen daarbij voor een kwalitatief slot. Op zich logisch, want zo is jouw recreatiewoning goed beschermd tegen bijvoorbeeld inbrekers. De kans is alleen groot dat het slot niet bepaald mooi staat bij jouw nieuwe deur. Dit doet natuurlijk afbreuk aan de uitstraling van jouw tweede huis. Wil je af van lelijke, moderne sloten? Kies dan gewoon voor designsloten. Hiermee kun je jouw huis namelijk harstikke goed pimpen.

Een designslot maakt jouw recreatiewoning af

Veel mensen kijken doorgaans niet naar de sloten van een recreatiewoning. Er zijn echter ook wel mensen die hierop letten. En dan doelen we niet op de veiligheid, maar op het uiterlijk. Behoort je ook tot deze groep? Dan kunnen de sloten van een huis een behoorlijke afknapper zijn. Gelukkig is dit probleem vrij eenvoudig op te lossen. Hoe? Door te kiezen voor designsloten. Deze sloten zijn niet in groten getale beschikbaar en daarom zijn ze vrij bijzonder te noemen. Hierdoor zijn ze doorgaans ook behoorlijk aan de dure kant. Maar met designsloten maak je jouw tweede huis natuurlijk wel helemaal af.

Is een designslot net zo veilig als een gewoon slot?

Het is voor inbrekers tegenwoordig steeds makkelijker om een slot te forceren. Met name bij oude sloten is dit het geval. Inbrekers hebben namelijk talloze foefjes om een oud slot binnen een handomdraai te openen. Daarom wordt ook vaak geadviseerd om vooral voor nieuwe, moderne sloten te kiezen. Maar wat moet je doen wanneer jouw recreatiewoning een oude stijl heeft en je deze wilt behouden? Kies in dat geval gewoon voor designsloten. Deze passen ongetwijfeld goed bij jouw natuurhuisje. En het voordeel is dat de meeste designsloten tegenwoordig ook nog eens goed beveiligen. Met deze sloten maak je jouw recreatiewoning dus helemaal af en hoef je tevens niet bang te zijn voor een inbraak.   

Designsloten laten plaatsen

Waar er vroeger relatief veel designsloten waren, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Wanneer je op zoek bent naar een designslot, merk je dit binnen de kortste keren. Veel mensen nemen in dat geval genoegen met een minder veilig slot. Dit is echter geen verstandige keuze. De kans op een inbraak wordt zo immers een stuk groter. Deze slotenmaker in Almere is hier bijvoorbeeld gespecialiseerd in. je kunt hem gewoon eens bij je thuis uitnodigen en hem uitleggen wat je verwacht en wat jouw wensen zijn. Hij gaat vervolgens aan de slag om speciaal voor je een designslot te plaatsen. Een prijzige aangelegenheid natuurlijk, maar je krijgt er wel een mooi en passend slot voor terug. Daarbij komt dat een slotenmaker designsloten ook nog eens van de modernste veiligheidstechnieken voorziet. Designsloten passen dus niet alleen uitstekend bij jouw recreatiewoning, maar zorgen ook nog eens voor een uitstekende beveiliging.