Recreatiewoning in Zeeland huren of verhuren

geplaatst op 15-09-2016
 Zomervakantie 
 Tweede woning 
alt

Waarom zou u naar het buitenland trekken als Nederland u ook prachtige plekken te bieden heeft? Een van de regio’s die momenteel aan populariteit wint is Zeeland, met een gunstige ligging ten opzichte van zowel België als de Randstad. Niet voor niets zijn er veel Belgen en Randstedelingen die de rust van Zeeland in de zomer of winter opzoeken! Zeeland heeft van alles te bieden aan vakantiegangers, zoals fraaie stranden, verschillende watersportactiviteiten, pittoreske plaatsjes en kleine haventjes. De provincie is zowel per openbaar vervoer, als per auto of boot goed te bereiken.

Een van de voordelen die Zeeland u momenteel biedt zijn de vele nieuwbouwprojecten voor recreatiewoningen. Door nu te investeren in een nieuwe recreatiewoning kunt u jaren vooruit, zonder veel onderhoud uit te moeten voeren! Daarbij zal de vraag naar een recreatiewoning in de komende jaren enkel nog maar groeien is de verwachting, doordat Zeeland een van de weinig regio’s in Nederland is waar het niet wordt volgebouwd. Niet alleen is de investering in een recreatiewoning gunstig vanwege de lopende nieuwbouwprojecten, ook is de spaarrente dermate laag dat u met een recreatiewoning een veel groter rendement kunt behalen.

Verschillende watersportactiviteiten in de provincie Zeeland

Wanneer u investeert in een recreatiewoning in Zeeland of hier een vakantiewoning huurt voor de zomerperiode, kunt u verschillende watersportactiviteiten beoefenen. Zo is het onder meer mogelijk om verschillende soorten boten te huren en het water op te gaan, kunt u surfen bij een van de stranden in Zeeland of kunt u bijvoorbeeld een jetski huren. Ook worden er voor jongeren grote kampen georganiseerd waarbij men kan leren surfen of zeilen. Een leuke belevenis waar een jongere zijn of haar leven lang plezier aan kan beleven. Surfen en zeilen verleert u immers niet snel. De provincie biedt zowel rustig water, als hogere golven bij de kustlijn. Zo biedt Zeeland voor iedereen wat, die watersportactiviteiten wil beoefenen! 

Pak de fiets en trek eropuit in Zeeland

Naast de verschillende watersportactiviteiten in de provincie Zeeland is het minstens net zo leuk om een van de vele fietsroutes te fietsen. De fietsroutes brengt u langs de fraaiste plekjes in deze provincie. Denk bijvoorbeeld aan de Oosterscheldekering, de flora en fauna in het gebied, de fraaie binnenwateren en kleine haventjes. Op de Oosterscheldekering kan het behoorlijk waaien, waardoor een redelijke conditie een must is. Deze waterkering is negen kilometer lang en verbindt Schouwen-Duiveland met Noord-Beveland. Wanneer u over de Oosterscheldekering fietst zult u ook langs Neeltje Jans komen, wat zeker voor kinderen de moeite waard is. In Neeltje Jans wordt meer informatie gegeven over de werking van de Nederlandse deltawerken.

Pittoreske dorpjes en gezellige kleine haventjes

De verschillende delen van Zeeland beschikken ieder over pittoreske dorpjes, die vrijwel allemaal een klein haventje hebben. Zeker in de zomer liggen er erg veel boten in deze haventjes, van vakantiegangers en mensen uit Zeeland zelf. In deze pittoreske dorpjes kunt u heerlijk ronddwalen en de dag afsluiten met een hapje en een drankje op een van de vele gezellige terrasjes die deze dorpjes vaak bieden.

Kortom, de provincie Zeeland biedt u voldoende mogelijkheden om u een lange vakantie te kunnen vermaken! Door een recreatiewoning in Zeeland te huren heeft u een ideale uitvalsbasis om dit gebied beter te leren kennen.