Usedom, parel in de Duitse Ostsee

geplaatst op 05-01-2015
 Zomervakantie 
alt

Op zoek naar een relatief onbekend stukje Duitsland om de vakantie door te brengen. Verras uw medereizigers met de vakantiebestemming Usedom. Dit is een klein eiland in de Ostsee en absoluut een unieke plek in Duitsland om de vakantie door te brengen. Als u een vakantiehuis in Usedom huurt zult u kunnen genieten van een heerlijk verblijf bij onze oosterburen, doordat dit eiland bij Nederlanders relatief onbekend is zult u maar weinig landgenoten treffen tijdens de vakantie.
De Oostzee in Duitsland is een prima vakantiebestemming en het eilandgevoel brengt een extra dimensie met zich mee. Ontdek zelf dat het eiland Usedom een heerlijke plek is om tijd met uw dierbaren door te brengen.

De grandeur van het in de Oostzee gelegen eiland Usedom

In vroegere jaren wist de high society van Duitsland de Ostsee van goed te vinden. Vooral uit Berlijn kwamen er aristocraten richting Usedom om er lekker een paar dagen door te brengen. Dit had tot gevolg dat er prachtige vakantiewoningen werden gerealiseerd.  Ook heden ten dage zijn er nog steeds talrijke prachtige villa’s te vinden die vooral voor recreatiedoeleinden worden gebruikt.
De promenade is de beste plek om de oude grandeur te spotten, de architectuur zal u wellicht kunnen bekoren. In ieder geval heeft bijna iedereen er een uitgesproken mening over.
Als u de vakantie in Usedom wilt doorbrengen dan is het goed te weten dat het aanbod van particuliere accommodaties kleinschalig is. Maar met een beetje geduld en bij tijdig boeken moet het mogelijk zijn om de volgende vakantie op dit unieke eiland in de Ostzee door te brengen.

De stranden van vakantie-eiland Usedom zijn niet te versmaden

Wat is er leuker om tijdens een vakantie op een eiland een lekkere strandwandeling te maken. Of als het weer meewerkt een heerlijk dagje te zonnen. Dit behoort zeker tot het geval als je de vakantie doorbrengt op het eiland Usedom in de Oostzee.
Mocht het je toevallig niet lukken om een passende accommodatie ter plekke te vinden dan is het goed te weten dat er meerder leuke vakantiehuizen aan de Ostsee te vinden zijn. Vanaf het vaste land kun je dit vermaarde vakantie-eiland in Duitsland prima bereiken. Voor een ontspannen vakantie op Usedom is een dagje kuren natuurlijk ook aan te raden. Er zijn enkele prima kuuroorden te vinden en verwen u zelf dan ook eens tijdens uw verblijf op het eiland. Ook kun je heerlijk wandelen over het zandstrand en per fiets is het eiland prima te verkennen. Dus we hopen u ook eens te mogen begroetten op de parel in de Duitse Ostsee, het unieke eiland Usedom.