Veilig uw auto lang parkeren bij luchthaven Zaventem

geplaatst op 05-10-2021
 Zomervakantie 
 Citytrip 
alt

De afgelopen maanden zijn in de meeste landen de coronamaatregelen weer versoepeld. Dit betekent ook dat het vliegverkeer weer toeneemt. Ook op luchthaven Zaventem ziet men dat het aantal passagiers weer begint te groeien. Maar hoe zit het met parkeren wanneer je vliegt vanaf deze luchthaven. In dit artikel beschrijven we de verschillende mogelijkheden op de luchthaven en daar buiten.

Lang parkeren op de luchthaven

Luchthaven Zaventem, ook wel Brussels Airport genoemd is het grootste vliegveld van België.  Op de luchthaven zijn er dan ook volop parkeermogelijkheden aanwezig. Er zijn parkings op loopafstand en parkings op een ruimere afstand van de terminal. P1, P2 en P3 zijn gelegen op loopafstand van het vliegveld. Parking P1 ligt recht tegenover het vliegveld en P3 op ongeveer 5 minuten lopen. P4 is iets verder van de luchthaven gelegen en beschikt over een gratis shuttle service. Met een shuttlebus wordt u binnen 3 minuten naar het luchthavengebouw gebracht. Voor de parkeertarieven geldt, hoe dichterbij de terminal des te duurder zal de parkeerplek zijn.

Lang parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder

Niet alleen op de luchthaven zelf kunt u uw auto parkeren. Ook zijn er verschillende alternatieve parkeermogelijkheden rondom de luchthaven. Vaak is het parkeren bij één van deze parkings een stuk voordeliger dan op de luchthaven zelf. De meeste parkings beschikken over een gratis shuttle service die u naar de luchthaven brengt. Ook is er bij verschillende parkeeraanbieders de mogelijkheid tot valet parking. Wanneer u kiest voor valet parking kunt u rechtstreeks naar de luchthaven rijden. Hier zal uw auto worden opgehaald door een medewerker van het parkeerbedrijf waar u een reservering heeft gemaakt. Bij terugkomst van uw vakantie wordt er gezorgd dat uw auto weer op tijd bij de aankomsthal gereed staat.

Welke parking is de beste optie?

Zoals hierboven beschreven zijn er dus volop mogelijkheden om uw auto lang te parkeren tijdens uw reis vanaf luchthaven Zaventem. Alleen welke optie is de beste? En daarnaast wilt u dat uw auto veilig, ruim en bewaakt gestald staat tijdens uw reis. Vergelijkingswebsite Parkingbijzaventem.be is al jarenlang gespecialiseerd in het in kaart brengen van alle parkeermogelijkheden op- en rondom luchthaven Zaventem. De parkings die op Parkingnbijzaventem.be staan zijn allemaal afgesloten parkeerterreinen en nauwkeurig geselecteerd. Zo weet u altijd zeker dat uw auto veilig gestald staat. Door te vergelijken op prijs, afstand of op waardering van klanten kunt u snel de juiste parkeerplek vinden en zorgeloos aan uw vliegreis vanaf Zaventem beginnen.