Welnesscentrum bezoeken in het Zwarte Woud

geplaatst op 12-11-2014
 Zomervakantie 
alt

Als u in het zuiden van Duitsland op vakantie wilt gaan en tevens een groot fan bent van kuuroorden, dan is het bezoeken van het Friedrichsbad in Baden-Baden iets wat u direct moet inplannen.
Er zijn prima vakantiewoningen in het Zwarte Woud te vinden die niet te ver van dit wereldberoemde kuuroord afliggen. Eenmaal binnen dan staat het ontspannen centraal en is dit niet iets wat we allemaal willen tijdens een vakantie. De thermale baden wordt een geneeskrachtige werking toegekend en de geschiedenis van deze natuurwarteren in het Zwarte Woud gaan al duizenden jaren terug. Dus als u in het zuidwesten van Duitsland verblijft dan moet u het Friedrichsbad echt even aandoen. Dus offer een dag van uw vakantie op, u zult er geen spijt van krijgen!

Ontspannen kuren in Baden-Baden

Genieten in een kuuroord met allure, dit kan als u verblijft in het Duitse Zwarte Woud. Dit is in het zuidwesten van het land gelegen. Als u van de Welness en thermale baden van Friedrichsbad gebruik gaat maken dan zult u bij binnenkomst bemerken dat u een dagje gaat genieten in een welnesscentrum met een nostalgische uitstraling. Het heeft nog steeds veel van zijn oorspronkelijke allure weten te behouden. In vroegere jaren werd het Friedrichsbad in Baden-Baden veel bezocht door mensen van adel. Dit had niet alleen met de thermale bronnen te maken, ook de bebouwing rondom de oorspronkelijk wateren droeg hieraan bij. Grandeur is slechts een klein understatement voor de uitstraling van dit unieke kuuroord in Zuid-Duitsland.  Door de geneeskrachtige werking die de bronnen zouden hebben wordt het welnesscentrum onder andere bezocht door mensen met reuma. Maar de recreanten die een dagje ontspannen willen in het Kuppelbad van het kuuroord voeren de boventoon.

Een dagje kuren in het Friedrichsbad voor een ontspannen vakantie in het Zwarte Woud

De natuurpracht van zuidelijk Duitsland is natuurlijk bij veel mensen bekend. En rondom Baden-Baden heb je prachtige wandelgebieden waar je door actief bezig te zijn in de natuur tot jezelf kunt komen. Maar wil je actief met passief afwisselen tijdens de vakantie in het Zwarte Woud te Duitsland dan is een bezoek aan kuuroord Friedrichsbad in Baden-Baden iets wat niet mag ontbreken. De thermale baden en relaxruimten stellen u in staat om optimaal te ontspannen. En is dat niet iets waar de vakantie voor bedoeld is?
Als u de thermale baden in het Zwarte Woud gaat bezoeken en ervoor kiest om het historische ontspanningsoord van het Friedrichsbad aan te doen dan moet u weten dat het hier gaat om naaktrecreatie. Maar laat u hier niet door afschrikken want het zou jammer zijn dat u door dit gegeven afziet van een bezoek aan dit eeuwenoude kuuroord in Baden-Baden.