Wie verhuren de vakantiehuizen op ons portaal

geplaatst op 28-06-2011
 Zomervakantie 
 Wintersport 
 Tweede woning 
alt

Zelf een vakantiehuis huren is door de komst van het internet meer een aangelegenheid van de potentiële huurder zelf. Ook op Recreatiewoning.nl zult u zien dat er een breed huuraanbod van vakantiehuizen in diverse landen is. Vooral in de bekende vakantielanden zoals Frankrijk, Italië en Duitslandhebben we een breed aanbod.  Maar ook in wat minder voor de hand liggende landen hebben we nog steeds een goed aanbod om potentiële huurders te doen besluiten toch maar zelf een vakantiehuis te reserveren of boeken bij Recreatiewoning.nl. Zo hebben wij bijvoorbeeld in Engeland een leuk aanbod van vakantiehuisjes en ook nog in diverse regio’s.
Ook in een regio als de Belgische Ardennen hebben we prima recreatiewoningen welke veelal afkomstig zijn van particuliere verhuurders. En natuurlijk is het ook mogelijk om in ons eigen Nederland een leuke recreatiewoning te huren.

Het huuraanbod op onze website kunnen we in twee groepen onderverdelen. Enerzijds is daar de particulier welk zelf zijn tweede huis (deels) wil verhuren en zo een stukje rendement uit zijn investering wil halen. Maar deze particulier wil zelf wel de regie over de verhuur houden. Deze bepaalt dus zelf de verhuurprijs, bekijkt in welke periode het vakantiehuis in de verhuur kan en bepaalt zelf welke al dan niet extra service zij aan haar gasten wil gaan verlenen. Als particulier adverteren met uw vakantiehuis kan dan ook prima op Recreatiewoning.nl
Anderzijds hebben we ook een breed aanbod van appartementen, huisjes, en vakantievilla’s welke door verhuurorganisaties op onze website Recreatiewoning.nl zijn geplaatst. Zij beheren veelal namens de eigenaren een breed assortiment aan 2e woningen welke in de verhuur kunnen. Deze huizen kunt u veelal gelijk op onze website reserveren of huren en online kunt u desgewenst de transactie financieel afronden. Dit dus in tegenstelling tot de particulier welke zijn of haar vakantiehuis zelf verhuren wil.

Wij merken wel dat de markt van particuliere vakantiehuizen groeiende is. We kunnen dit merken in een toenemend aantal adverteerders welke zelf een account aanmaken op Recreatiewoning.nl en vervolgens ook het vakantiehuis zelf online te huur zetten. Na het online afrekenen staat het vakantieoptrekje vervolgens direct op ons tweede huis en vakantiewoning portaal. Wij hebben ervoor gekozen om redelijke advertentietarieven als uitgangspunt aan te houden. Iedere recreatiewoningeigenaar moet in feit de gelegenheid hebben om zijn object te kunnen plaatsen en het advertentietarief op niet te lange termijn ook terug te verdienen.