Zelf uw vakantiehuis verhuren

geplaatst op 12-09-2011
 Tweede woning 
alt

U heeft een tweede woning waar u een aantal weken per jaar gebruik van maakt. De rest van het jaar staat uw vakantiehuis leeg maar heeft u nog wel een aantal vaste kosten. (parkkosten, diverse belastingen, etc.) Verhuur van uw 2e woning kan dan een goed alternatief zijn.
Maar het verhuren van uw tweede huis brengt ook het nodige geregel met zich mee. Er zijn verschillende vormen van verhuur mogelijk maar elke manier heeft zijn voor- en nadelen.

goedkoop een verhuuradvertentie op het internet

Wij van Recreatiewoning.nl denken de oplossing voor u te hebben. Voor een eenmalig jaarlijks tarief van € 65,-- (oftewel € 78,65 inclusief b.t.w.) bieden wij een goed platform om uw vakantiewoning aan een gericht publiek te presenteren. Adverteren op Recreatiewoning.nl biedt voor u als grootste voordeel dat u zelf de regie behoudt.
U als eigenaar van een 2e huis kunt zelf uw woning via een advertentie op Recreatiewoning.nl presenteren. Er zijn een aantal vaste gegevens welke u kunt invullen zoals aantal slaapkamers, badkamers, huurprijzen, enzovoort. Daarnaast zijn er enkele tekstvelden waarin u in eigen bewoordingen uw vakantiehuis kunt promoten, en wie kan dit beter doen dan de eigenaar zelf. Daarnaast kunt u tot maximaal twaalf foto’s plaatsen in uw eigen persoonlijke advertentie.
Als u een persoonlijke website van uw tweede woning heeft dan kunt u deze koppelen aan de website van Recreatiewoning.nl. Uw website zal dan via een button in de advertentie verwerkt worden.
Aan de advertentie verbonden zit een antwoordformulier welke gekoppeld is aan uw e-mail adres. Als een potentiële huurder het formulier invult komt dit gelijk in uw mailbox terecht.
Het is dus mogelijk om zelf een nadere invulling te geven in de verhuur. U blijft dus eigen baas over uw woning en kunt naar eigen inzicht bekijken in welke perioden u uw vakantiehuis eventueel wilt verhuren.
Doordat u zelf de afspraken maakt met de andere partij heef dit een gunstige invloed op uw verhuurinkomsten. Wij van Recreatiewoning.nl vorderen geen extra commissie over de huurinkomsten. U betaald dus alleen een vast jaartarief en bent verder geen enkele kosten aan ons verschuldigd. Wist u dat een verhuurcommissie wel kan oplopen tot meer dan 30 %.
Adverteren via Recreatiewoning.nl is dus normaliter snel terugverdient.

hieronder enkele voordelen welke adverteren bij Recreatiewoning.nl u biedt

  • Zelf volledige controle over verhuur van uw vakantiehuis (welke perioden verhuren)
  • Adverteren via een vast en laag jaartarief
  • Geen bijkomende commissies en andere kosten
  • Kunt en aller tijde wijzigingen in uw advertentie doorvoeren via uw eigen persoonlijke gebruikers account
  • Zelf contact met de potentiële huurder (geen goed gevoel = niet verhuren)
  • Recreatiewoning.nl trekt een gericht publiek, dit o.a. door een sterke merknaam, maar niet te vergeten ook een goede vindbaarheid in de verschillende zoekmachines.
  • Elke nieuw object op onze website wordt extra gepromoot via o.a. social media

  Uw tweede huis via Recreatiewoning.nl verhuren