Zijn jullie ook jullie saaie deurklinken zat?

geplaatst op 20-09-2022
 Tweede woning 
alt

Stel je koopt je tweede huis en richt deze helemaal in naar je smaak. In eerste instantie ben je enorm gelukkig, want je hebt een plek van thuis. Maar door de jaren heen begint het uiterlijk van je tweede huis te vervelen. En na een tijdje is het toch tijd om van die saaie deurklinken af te gaan. Dat is het moment dat je ze eens moet vervangen met echte deurgrepen! Natuurlijk zijn er nog meer manieren waarmee je je tweede huis een nieuwe look kan geven! In dit artikel vertellen we je drie manieren waarop jij je huis een nieuw uiterlijk kan geven!

Raamdecoratie

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie op de woningmarkt te vinden. De meest populaire en tijdloze optie zijn gordijnen, maar sinds kort zijn ook houten jaloezieen enorm in de mode! Heb jij nog aluminum jaloezieen of hangen er zelfs nog lamellen in je huis, dan is het een goed idee om deze eens te vervangen met nieuwe raamdecoratie. Het vervangen van je raamdecoratie kan enorm veel doen met het interieur van je  tweede huis. Wil je bijvoorbeeld een knusse sfeer of zoek je raamdecoratie die beter verduisterd? Dan is het handig om te kiezen voor verduisterende gordijnen. Ga je liever voor een stijlvolle look die er tijdloos uitziet? Dan zijn houten jaloezieen met een brede lat de optie van dit moment.

Indeling

Ook is het mogelijk om de indeling van je huis aan te passen. Staat je bank nu al vijftien jaar tegen dezelfde muur? Probeer dan eens de televisie en de bank om te wisselen van positie. Dit kan een geheel nieuw uiterlijk geven aan het interieur, waardoor je zeker weer kan genieten van je huis. Als dit niet genoeg blijkt stop dan niet alleen bij de bank en televisie, speel met de meubels in je huis door bijvoorbeeld ook de eettafel en eetstoelen een andere plek te geven. Wie weet zorgt het er juist voor dat je huis groter lijkt!

Accessoire

Het leuke aan accessoire is dat je deze vaak kan aanpassen voor je interieur. Hier hebben we het voornamelijk voor de kleine accessoire. Denk hierbij aan kaarsen, tableau's en zelfs versiering voor in huis. Investeer bijvoorbeeld in accessoire die specifiek bedoeld is voor de feestdagen of voor een specifiek seizoen. Tevens zorgt een thema in huis ervoor dat je tweede huis van thuis echt een uniek uiterlijk krijgt!