Zo knap jij jouw recreatieve tuin op

geplaatst op 08-06-2019
 Zomervakantie 
alt

Wil jij jouw tuin bij je tweede huis een flinke opknapbeurt geven? Dan hebben wij de beste tips voor jou! In dit artikel lees je handige tips en tricks over hoe jij jouw tuin kunt opknappen. Lees gauw verder hoe jij de handen uit de mouwen kunt steken om jouw tuin een echte make-over te geven.

Groen, groen, groen!

Wil je jouw tuin echt tot leven laten komen? Zorg er dan voor dat jij jouw groene vingers door de aarde haalt. Plant een nieuwe plant, zaai bloemenzaad en onderhoud jouw tuin extra goed. Zo kan ook jij iedere dag genieten van een oase aan planten en bloemen in de tuin. Ben jij niet zo handig of heb je geen groene vingers? Dan kunnen kunstplanten en kunstbloemen de optie zijn voor jou. Zo heeft jouw recreatieve tuin toch een weelderige uitstraling, zonder dat jij hoeft te tuinieren. 

Loungesets

Je kunt natuurlijk het beste genieten in de tuin wanneer je optimaal comfort hebt. Wil jij dit jaar vaker buiten kunnen zitten en genieten van de buitenlucht? Knap jouw tuin dan eenvoudig op met een nieuwe comfortabele loungeset. Kijk bijvoorbeeld eens naar de loungesets van Tuinmeubelen.nl. Hier vind je een breed scala aan loungesets voor in de tuin in alle soorten, kleuren en maten. 

Houtkachel 

Wat is er nu knusser dan op lange zomeravonden buiten te zitten? Een lekker glaasje wijn en naar de sterren kijken. Wil jij ook tot laat buiten kunnen blijven? Dan is een houtkachel een goede aanwinst voor de tuin. Je kunt hier jouw houtafval van de tuin verbranden en zelf genieten van extra warmte. 

Overkapping bij je recreatiewoning

Wil jij ook met slecht weer of juist met volle zon in de tuin kunnen zitten? Knap jouw tuin dan op met een overkapping. Dit houdt de felle zon weg en zorgt dat jij ook met een zachte miezerregen gewoon buiten kunt zitten. Je kunt de overkapping los installeren in de tuin of de overkapping aanbouwen voor een luxe terras aan het huis.

Iedereen kan genieten van een prachtige tuin. Wil jij ook meer tijd besteden bij je recreatiewoning in de buitenlucht? Knap jouw tuin dan op met meer groen, een luxe loungeset, houtkachel of een fijne overkapping voor in de tuin. Zo creëer je een optimale sfeer in de tuin het hele jaar door!