Zo richt je je vakantiehuis slim in

geplaatst op 26-08-2019
 Tweede woning 
alt

Vakantie vieren in je eigen vakantiehuisje, wat een heerlijke luxe! Omdat jij het interieur en daardoor de sfeer helemaal naar jouw smaak aan kunt passen, kun je je vakantie tot een nog groter succes maken. Hoe je dit doet? Wij geven een paar effectieve tips!

1.      Makkelijke stoffen

Voor velen gaat een ideale vakantie gepaard met een heerlijk glas wijn. Ben je lekker aan het genieten van een goede wijn uit de streek waar je je vakantie viert? Een klein stootje tegen het glas en binnen de kortste keren heb je een permanente vlek op je stoffen bank. Kies hierom voor zoveel mogelijk leer in je interieur. Dit is niet alleen makkelijk te onderhouden en schoon te houden, ook wordt je vakantiehuis niet zo stoffig wanneer je er een lange periode niet bent.

2.      Elektronische luxe

Een vakantie is tegenwoordig al niet meer compleet zonder (gratis) wifi. Naast dat wifi een must is voor een modern vakantiehuis, mag ook een vaatwasser, luxe espresso-apparaat en goede TV niet ontbreken. Afwassen kan voor een stressgevoel zorgen, iets wat je niet wilt op een heerlijke vakantie! Een ander woord voor elektronische luxe is ‘domotica’. Schaf een Google Home aan en verbind al je elektronische apparaten hiermee. Zo kun jij al je elektronica vanuit je luie stoel bedienen. Relaxt!

3.      Maak je eigen ‘statement’

Je moet je thuis voelen in je eigen vakantiehuis. Een plek waar je naar uit kunt kijken om je vakantie door te brengen. Daarom moet het helemaal jouw stijl zijn. Hoe je dat doet? Kies accessoires, meubilair en kleuren waar jij echt blij van wordt. Hang herinneringen van je favoriete vakantie of misschien wel van het thuisfront op!

4.      Ramen bekleden

Raamdecoratie kan daadwerkelijk veel sfeer toevoegen. Boots bijvoorbeeld de sfeer van een Spaans huisje na door middel van een linnen gordijn die je laat wapperen in de wind. Of ga voor houten jaloezieen om de privacy en luxe een boost te geven. Het is met raambekleding van belang dat je je statement benadrukt.

Richt je vakantiehuis slim in en zorg dat jij iedere vakantie de vakantie van je dromen beleeft!