Vakantiehuis in Beekbergen te huur

Gastwaardering

  3

Referentienummer

RW37346733

Per week vanaf

€ 235,00

Per midweek vanaf

€ 175,00

Per weekend vanaf

€ 175,00

Gastwaardering

  3

Referentienummer

RW37346733

Per week vanaf

€ 235,00

Per midweek vanaf

€ 175,00

Per weekend vanaf

€ 175,00

Vakantiehuis in Beekbergen te huur

Beekbergen · Gelderland · Nederland
Beschrijving van het object

Vakantiewoning Beenhorst Veluwe bevindt zich nabij Beekbergen, net onder Apeldoorn.
De woning;
De woning heeft een woonoppervlakte van 70 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen.

Er zijn openslaande deuren naar een omsloten tuin van 300 m2 voorzien van gras, bosschages, 2 terrassen voor zon en schaduw en een tuinschuur voor fietsenstalling. Een barbecue voor houtskool is aanwezig in de tuinschuur.

De gehele woning is voorzien van centrale verwarming.

In onze vakantiewoning mag NIET gerookt worden en zijn honden niet toegestaan!

De woonkamer is voorzien van een bank en 2 losse fauteuils, een eethoek voor 6 personen en moderne verlichting met dimbare spotjes.

Er is een flatscreen TV met o.a. diverse filmnetten en Ziggo Sport Live, een CD speler, gratis WIFI, diverse spelletjes voor de kinderen en leesmateriaal voor de ouderen.
Keuken:
De open keuken is voorzien van een grote koelkast met een aparte vrieskast, een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een combi-oven/magnetron, een Senseo, een conventioneel filter koffiezet apparaat en een waterkoker.
Badkamer:
In de ruime badkamer is een badkamermeubel met 2 wasbakken, een toilet, een douche cabine en een design-radiator.

Er is een apart tweede toilet aanwezig.
Slaapkamers:
De woning heeft 3 slaapkamers. In iedere slaapkamer bevinden zich 2 één persoons bedden (geen stapelbedden) voorzien van boxspringmatrassen en voldoende wandkasten.

Bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan.

Tarieven:

De huurtarieven zijn inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit maar exclusief toeristenbelasting € 1,05 pppn, reserveringskosten € 23,50, eindschoonmaak € 65,- en Linnenservice bestaande uit bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen voor 17,50 per persoon.

“Linnenservice” houdt in; Bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan, ligt er per persoon een (bad)handdoeken pakket klaar bestaande uit één grote en één kleine handdoek, verschillende zeepjes in de badkamer, keukenpakket bestaande uit theedoek / handdoek / dweiltje / vaatwasser tablet / afwas borstel e.d.

Tussentijds zijn er tegen betaling extra services mogelijk zoals een handdoeken wissel, schoon bedlinnen en extra schoonmaak.

U hoeft geen borg te betalen.

Beschikbaarheid en huurtarieven vindt u op onze website;

www.vakantiewoning-beenhorst.nl

Op het prachtig gelegen park vindt u veel voorzieningen o.a. een overdekt verwarmd zwembad met peuterbad (gratis toegang), Kids-club/animatieteam tijdens vakanties en drukke weekenden, Wellnes centrum, diverse speeltuinen, tennisbanen, fietsverhuur, skelterverhuur, wasserette, restaurant/bistro het Jachthuis (aanrader), Veluwe Plaza voor verse broodjes, snacks, lunch en boodschappen.

De receptie is op maandag en vrijdag tot 22:00 uur geopend. Op andere dagen tot 20:00 uur. Bij de receptie zijn o.a. fiets en wandelroutes en informatie over de Veluwe verkrijgbaar.

<br

De buurt

De woning ligt in Beekbergen Gelderland Nederland.

wifi pool
Personen 6
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woningtype Vakantiehuis
Faciliteiten

Golfbaan in regio

Sportfaciliteiten

Vaatwasser

Huisdieren niet toegestaan

Wasmachine

WiFi

Zwembad

Op vakantiepark