Vakantiehuis in Molieres sur Ceze te huur

Gastwaardering

  3

Referentienummer

RW19312459

Per week vanaf

€ 395,00

Per midweek vanaf

€ 0,00

Per weekend vanaf

€ 0,00

Gastwaardering

  3

Referentienummer

RW19312459

Per week vanaf

€ 395,00

Per midweek vanaf

€ 0,00

Per weekend vanaf

€ 0,00

Vakantiehuis in Molieres sur Ceze te huur

Molieres sur Ceze · Languedoc · Frankrijk
Beschrijving van het object

De onafhankelijke vakantie beoordeling site van Zoover heeft de Mas Blanc gekozen als nummer 8 van heel Frankrijk met het cijfer 9.2!

Vakantie vol rust en stilte vieren op de grens van de Provence en Cevennes in Zuid-Frankrijk? In een vakantiehuis of vakantieappartement met zwembad, beleeft u een vakantie zoals u zich die wenst. Eenmaal het besluit genomen om hier op vakantie te komen is er ruimte voor gerechtvaardigde hoge verwachtingen en dus heerlijke voorpret. Op het domein van de Mas Blanc is er een twee-, een vier-, en een zes persoons vakantieappartement. Ook is er een vrijstaand 6 en 8 persoons huis.

Uw vakantiewoning ligt in de bijzondere natuur waar de Provence, en meer nog de Cevennen om bekend staan. Rust, zwemmen (ons zwembad is verwarmd) en lekker eten zullen de ontspanning brengen die u zoekt. Tijdens de schoolvakanties is er op de Mas Blanc ook voor uw (klein)kinderen veel te beleven. (Door de organisatie "Kidsproof" geselecteerd!)

Om het overzichtelijk te maken, geeft deze site u een indruk van de ligging, de sfeer en de kosten van een verblijf. De gedetailleerde informatie per accommodatie kunt u opvragen.

De buurt

De woning ligt in Molieres sur Ceze Languedoc Frankrijk.

wifi pets pool
Personen 4
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Woningtype Vakantiehuis
Faciliteiten

Golfbaan in regio

Vliegveld in de regio

Wasmachine

WiFi

Zwembad