Villa met zwembad in Nao Gouves

Gastwaardering

  3

Referentienummer

RW35869714

Per week vanaf

€ 700,00

Per midweek vanaf

€ 0,00

Per weekend vanaf

€ 0,00

Gastwaardering

  3

Referentienummer

RW35869714

Per week vanaf

€ 700,00

Per midweek vanaf

€ 0,00

Per weekend vanaf

€ 0,00

Villa met zwembad in Nao Gouves

Ano Gouves · Kreta · Griekenland
Beschrijving van het object

Villa met privé zwembad op Kreta boek direct bij de eigenaar Zeer rustige woning, gelegen op een heuvel met uitzicht op het landschap en de zee. Geen buren en kort voor een klein traditioneel dorp Het is een huis voor een rustige vakantie en gebouwd in een zeer persoonlijke smaak. Ideaal voor een gezin, een groep vrienden. meditatie en rust, buitenactiviteiten, er is een zwembad en een tuin achter. HET HUIS: Onafhankelijke toegang tot onroerend goed en parkeergelegenheid Een zeer grote woonkamer met onbeperkt uitzicht rondom met een volledig uitgeruste keuken, een tafel voor 6 personen en een slaapbank voor een extra persoon. 1e slaapkamer is met een tweepersoonsbed met airconditioning 2e slaapkamer is in bijgevoegde zomer woonkamer met onafhankelijke ingang en verbonden met de woonkamer. Met airconditioning. Keuken is voorzien van alle moderne apparatuur met fornuis, koelkast, alle keukengerei. Wi-Fi internet

A very large living room with unlimited view around with fully equipped kitchen, a table for 6 and a sofa bed for an extra person.

1st bedroom is with a double bed with Air condition

2nd bedroom is  in annexed  summer living room  with independant entrance and connected to main living room.with Air condition.

Kitchen includes all modern equipment with cooker, fridge,all kitchen utensils.

Private pool.

Wi-Fi internet

De buurt

De woning ligt in Ano Gouves Kreta Griekenland.

wifi pets pool
Personen 5
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woningtype Villa
Faciliteiten

Dicht bij de zee

Vliegveld in de regio

Wasmachine

WiFi

Zwembad