Tiny House KNUS - eigen grond - inclusief inventaris

Vraagprijs (Excl. BTW)

€ 235.000,00 k.k.

Referentiecode

RW001100

Vraagprijs (Excl. BTW)

€ 235.000,00 k.k.

Referentiecode

RW001100

Tiny House KNUS - eigen grond - inclusief inventaris

Epe · Gelderland · Nederland
Beschrijving van het object

Indeling: Entree via de woonkamer met open keuken (2022) in rechte opstelling voorzien van inbouwapparatuur, badkamer met douche, wastafel en hangend toilet. 2 Slaapkamers. De woonkamer kijkt uit op de tuin met open slaande deuren naar het terras/veranda. De houtlook vloer geeft een warme uitstraling aan het huisje. Technische ruimte en opstelplaats met wamtepomp en CV ketel via de buitenzijde bereikbaar. Woning is geheel voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming en goede isolatie maken de huisjes zeer comfortabel, ook in de winter.

Tuin: De tuin is ontworpen door Studio May&June. In de tuin ligt een 2e terras en het perceel is rondom voorzien van een schapenhek. Eigen parkeerplaats voor de deur van het huisje. Buiten kan je heerlijk zitten op de veranda of op het gezellige terras aan de zijkant van het huisje voorzien van sfeerverlichting.

Inventaris: De woning is geheel ingericht voor gebruik door 4 personen. Het geheel is modern ingericht met diverse design elementen. De slaapkamers zijn beide voorzien van boxsprings, leeslampjes, een open kledingkast en een spiegel. De grafietkleurige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, een nespresso apparaat en melkopschuimer en waterkoker. Een complete keukeninventaris is tevens voorhanden evenals kinderservies. De woonkamer is voorzien van een heerlijke comfortabele bank en fauteuil, tv, eethoek met 4 goede stoelen en servieskast.

Verhuur of eigen gebruik: Vanuit het park is er geen verhuurplicht van toepassing. Verhuur van het huisje is mogelijk, dat kan via het park of via eigen kanalen. Bij verhuur door het park kan er een aparte verhuur/-beheerovereenkomst worden gesloten. De algemene parkkosten bedragen ca. € 811,53 per jaar excl. btw / € 884,57 incl. 9% btw per jaar. (prijspeil 2023). TV en internet dient afgenomen te worden van het park tegen betaling. € 421,49 excl. btw / € 510,- incl. btw (prijspeil 2023) Er is tevens een VvE actief waarvan u lid kan worden. Lidmaatschap is niet verplicht.

Extra (belangrijke) informatie: De algemene voorwaarden van De Veldkamp zijn van toepassing en maken onderdeel uit van de koopovereenkomst en leveringsakte. Permanente bewoning is niet toegestaan. Het huisje wordt nu commercieel verhuurd met diverse boekingen komend jaar. Deze boekingen kunnen evt. overgenomen worden door de koper op basis van nader te maken afspraken. Sinds start verhuur per 27 juni 2022, hebben de huidige eigenaren reeds 42 reserveringen mogen ontvangen zonder hele actieve promotie! 

Voor de uitgebreide informatie, kijk op: veldkampweg2-j11.nl

De buurt

De woning ligt in Epe Gelderland Nederland.

wifipetsbathshowerpool
Personen 4
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woningtype

Nederland: heel Europa in een.

  

Bekijk in ons landendossier

Faciliteiten

Vaatwasser

WiFi

Op vakantiepark