GEEN NAAM IN OUDE DATABASE

Vraagprijs

€ 0,00

Referentiecode

RW14893748

Vraagprijs

€ 0,00

Referentiecode

RW14893748

 

Lesa · Italiaanse Meren · Italië
Beschrijving van het object

Deze villa is op een exclusieve locatie, direct aan het prachtige meer: Lago Maggiore. De villa heeft een onwijs mooi uitzicht over het meer. Deze villa is onlangs ook gerenoveerd en ontwikkeld. Het is waarschijnlijk een van de meest luxueuze villa’s van het Lago Maggiore.

De villa van ongeveer 362 m2 is ontwikkeld en verdeeld over drie verschillende verdiepingen. De verdiepingen zijn te bereiken via een prachtige en zeer exclusief trappenhuis. De villa bestaat verder uit een ruime entree (hal), twee woonkamers, een ruime eetkamer, twee keukens, vijf slaapkamers, vijf badkamers, twee studeerkamers en twee bij keukens. Verder zijn er drie balkons van bijna 40 m2. Bijna alle kamers in de hoofd villa hebben een magnifiek uitzicht over het meer en de omgeving. Dit prachtige gebouw wordt vergezeld door een tweede gebouw van bijna 100 m2. Het bij gebouw is ook helemaal gerenoveerd (met vloer verwarming en airconditioning op beide verdiepingen). De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer met keuken en een eetkamer. Een trappenhuis leidt u naar de eerste verdieping, waar een slaapkamer, badkamer en een gescheiden studeer kamer is. Verder is er ook een ruim terras van 15 m2.

Een prachtig en goed onderhouden 2660 m2 aan omgeving met o.a. een prachtig park is nabij het gebouw. De villa biedt u het maximale aan uw privacy. Ook is er een garage voor 8 auto’s en een gesloten buitenkeuken met barbecue.

Doordat het een exclusief object is en exclusief verkocht wordt, kunt u uw vragen aan ons stellen middels mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.

De buurt

De woning ligt in Lesa Italiaanse Meren Italië.

wifipetsbathshowerpool
Personen 0
Slaapkamers 5
Badkamers 5
Woningtype

Italië: heel Europa in een.

  

Bekijk in ons landendossier

Faciliteiten

Zwembad