Bos Cottage

Vraagprijs

€ 166.500,00

Referentiecode

RW603548

Vraagprijs

€ 166.500,00

Referentiecode

RW603548

Bos Cottage

Maasbree · Limburg · Nederland
Beschrijving van het object

Functionele indeling
De Bos Cottage is een ruime vakantiewoning voor in de basis vier personen. Aan de voorzijde van de Bos Cottage zijn de ruime woonkamer en keuken gesitueerd. De ruime glaspartijen en dubbele deuren naar het terras zorgen voor een lichte en moderne uitstraling. De standaarduitvoering van de Bos Cottage biedt twee slaapkamers. De luxe badkamer ligt tussen de twee slaapkamers met separaat een toilet. Door de grote raampartijen en het terras voelt het alsof binnen en buiten samen komen.

Design & Styling
Voor de standaarduitvoering van de Bos Cottage is gekozen voor een design met accessoires in oudroze en groentinten die zorgen voor een luxe en ontspannen gevoel. In samenwerking met interieurspecialiste Trendhopper is het interieur van raam- en wanddecoratie tot en met de kussens op de bank uitgekozen. De lichte kleuren zorgen voor een vakantiegevoel in huis.

BreeBronne Village
In de bosrijke omgeving nabij de dorpskern Maasbree treft u BreeBronne Village. Een plek waar gastvrijheid en persoonlijk contact voorop staan. Waar u samen met uw partner, kinderen en kleinkinderen kunt genieten van alles wat het park en haar prachtige omgeving te bieden heeft. Onlangs is het park volledig vernieuwd. Het park beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor de actieve bezoeker of voor bezoekers die heerlijk tot rust willen komen.

De buurt

De woning ligt in Maasbree Limburg Nederland.

wifipetsbathshowerpool
Personen 4
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woningtype

Nederland: heel Europa in een.

  

Bekijk in ons landendossier

Faciliteiten

Golfbaan in regio

Vaatwasser

WiFi

Zwembad

Op vakantiepark