Bos Villa

Vraagprijs

€ 365.000,00

Referentiecode

RW852257

Vraagprijs

€ 365.000,00

Referentiecode

RW852257

Bos Villa

Maasbree · Limburg · Nederland
Beschrijving van het object

Functionele indeling
De standaard Bos Villa is een royale vakantiewoning met drie slaapkamers. De grote woon-leefruimte met een scharnierkookeiland maakt borrelen en natafelen uitermate
geschikt, zowel in de zomer als winter. Het deels overdekte terras en de luchtwarmtepomp zorgen zowel binnen als buiten voor een aangename temperatuur. De Bos Villa biedt luxe en dat straalt deze woning ook uit. De ruime glaspartijen en de openslaande deuren naar het terras zorgen voor veel buitenlicht en benadrukken de luxe en moderne uitstraling.

Design & Styling
Voor de Bos Villa is gekozen voor een modern en luxe interieur. In samenwerking met interieurspecialiste Trendhopper is het interieur van raam- en wanddecoratie tot en met de kussens op de bank uitgekozen. De warme kleuren en luxe uitstraling maken deze woning tot een ontspannen vakantievilla.

BreeBronne Village
In de bosrijke omgeving nabij de dorpskern Maasbree treft u BreeBronne Village. Een plek waar gastvrijheid en persoonlijk contact voorop staan. Waar u samen met uw partner, kinderen en kleinkinderen kunt genieten van alles wat het park en haar prachtige omgeving te bieden heeft. Onlangs is het park volledig vernieuwd. Het park beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor de actieve bezoeker of voor bezoekers die heerlijk tot rust willen komen.

De buurt

De woning ligt in Maasbree Limburg Nederland.

wifipetsbathshowerpool
Personen 6
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woningtype

Nederland: heel Europa in een.

  

Bekijk in ons landendossier

Faciliteiten

Golfbaan in regio

Vaatwasser

WiFi

Zwembad

Op vakantiepark