Tweede huis in Nassfeld

Vraagprijs (Excl. BTW)

€ 0,00

Referentiecode

RW36589768

Vraagprijs (Excl. BTW)

€ 0,00

Referentiecode

RW36589768

Tweede huis in Nassfeld

Nassfeld · Karinthië · Oostenrijk
Beschrijving van het object

In het voorjaar van 2020 wordt gestart met de bouw van kindvriendelijke, luxueuze appartementen op een unieke avontuurlijke locatie midden in de natuur, direct aan de pistes van skigebied Nassfeld, het

paradepaardje van zuidelijk Karinthië. Hier wacht 110 kilometer aan piste op je, en dat zo vanuit de voordeur! De realisatie zal worden afgerond vóór de start winterseizoen 2020. Deze avontuurlijke en op 4-sterren niveau uitgeruste appartementen maken deel uit van de Adventure Appartments Nassfeld. De 110 m² oppervlakte en 30 m² groot balkon/terras worden verdeeld over twee etages. Het totaal zal uitblinken in kwaliteit, warmte en luxe en nét dat extra’s hebben dat de vakantie voor het hele gezin unieke belevenis maakt.

Niet alleen liggen deze appartementen direct aan de piste, ook in de zomer is de ligging midden in de natuur uitzonderlijk te noemen en is er genoeg te beleven! En wat dacht je van je eigen tipi-tent en heuse statief – telescoop verrekijker op het terras? Ga op zoek naar bijvoorbeeld de herten in het bos! Ondertussen relaxen de ouders in jullie eigen privé panorama sauna op het balkon of in het vrijstaande bad in de ouderslaapkamer. Geniet van het prachtige uitzicht!

De buurt

De woning ligt in Nassfeld Karinthië Oostenrijk.

wifipetsbathshowerpool
Personen 5
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woningtype

Oostenrijk: heel Europa in een.

  

Bekijk in ons landendossier

Faciliteiten

Sportfaciliteiten

Vaatwasser

Vliegveld in de regio

Wasmachine

WiFi