GEEN NAAM IN OUDE DATABASE

Vraagprijs (Excl. BTW)

€ 227.500,00 k.k.

Referentiecode

RW29740048

Vraagprijs (Excl. BTW)

€ 227.500,00 k.k.

Referentiecode

RW29740048

 

Roggel · Limburg · Nederland
Beschrijving van het object

Op het perceel eigen grond is voldoende parkeergelegenheid voor 2 auto's. De auto's mogen dan ook bij de boerderij blijven staan.

Deze boerderij heeft een mooi ingerichte voortuin en de achtertuin is voorzien van een erfafscheiding zodat de kinderen niet zomaar van het perceel kunnen. Aan de achterzijde zit een heerlijke veranda om overdekt te genieten.

Binnenin de boerderij is het groot, heel groot. Het is natuurlijk ook een huis voor 7-personen. Dat merk je aan alles. De grote hal, de grote woonkamer met open keuken met mooie eettafel voor 7-personen. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een afwasautomaat, koelkast met vriesvak en een combi-magnetron.

In de woonkamer is een flatscreen TV met Playstation. Spelletjes zijn te huur in de supermarkt. In de berging staat tevens een eigenarenkast voor uw prive spullen alsmede was/droogcombinatie en een bolderkar voor de kinderen.

Op de begane grond is een slaapkamer, een toilet en een badkamer. De badkamer heeft een enkele wastafel, toilet en een inloopdouche. Deze slaapkamer heeft een dubbel bed en een flatscreen TV .

Bovengekomen nog eens 2 Slaapkamers, een toilet en een badkamer. De Deze badkamer is uitgerust met een Whirlpool, inloopdouche en een grote sauna.

De buurt

De woning ligt in Roggel Limburg Nederland.

wifipetsbathshowerpool
Personen 7
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woningtype

Nederland: heel Europa in een.

  

Bekijk in ons landendossier

Faciliteiten

Op vakantiepark

Golfbaan in regio

Sportfaciliteiten

Vaatwasser

Wasmachine

Zwembad