Ardennen

Ardennen

Regio in België

De Ardennen rondom Luik, prachtig locatie voor uw vakantie
Op vakantie in België ? Huur dan eens een vakantiehuis in de Ardennen, en in dit geval rondom de Franstalige stad Luik. Het voordeel van deze regio is dan het ook vanuit Nederland goed bereikbaar is. Afhankelijk van uw woonplaats rijdt u in enkele uren naar uw vakantiewoning in de Belgische Ardennen.  
Dus ook als u maar een weekendje of midweek op vakantie wilt is dit de perfecte regio. Vooral als u ook nog eens een natuurmens bent. De Ardennen hebben veel natuurschoon welke gelegen is in een glooiend landschap en opgedeeld wordt door schitterende snelstromende riviertjes welke zich een weg banen door deze prachtige vakantieregio. Ook in deze regio zijn voor de particulier leuke vakantiehuizen te huur in België, al dan niet op een vakantiepark.


Toerisme

Naar de Ardennen met het hele gezin
Ook dit is een prima idee. Als u overweegt een vakantie door te brengen met het hele gezin in de Belgische Ardennen is het goed te weten of er voldoende te beleven is voor u uw kroost.
Wij kunnen u hier gerust stellen in de Ardennen zijn een aantal vakantieparken waar u een leuk vakantiehuisje kunt huren. Deze recreatieparken hebben veel te bieden, van een zwemparadijs tot een indoor speeltuin het is er allemaal te vinden. Een bungalow huren op een park is wellicht dan ook de juiste keus voor u.
Maar als u liever een vakantiewoning met veel privacy huurt is het goed te weten dat uw kinderen even goed een leuke vakantie kunnen hebben in de Ardennen. U kunt prima een bezoekje brengen aan een dierentuin en in de zomermaanden is pretpark Téleécoo een erg leuk uitje. Op dit park kunnen uw kinderen zich prima een dag vermaken.
De Ardennen zijn met de auto prima te bereizen en vanaf uw vakantiehuis kunt u dus overal snel komen. Wilt u met de hele familie afreizen naar de Ardennen ? Ook dit is mogelijk, er zijn een aantal fantastische groepshuizen welke u kunt huren in deze prachtige Belgische regio.

Provincie

Ardennen

Oppervlakte

n.b.

Aantal inwoners

n.b.

Hoofdstad

n.v.t.

Plaatsen in Ardennen