Ardennen

Ardennen

Regio in België

Goede vakantie beleven, huur een vakantiehuis in de Ardennen

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in de Belgische Ardennen huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in de Ardennen kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

De Ardennen rondom Luik, prachtig locatie voor uw vakantie

Op vakantie in België ? Huur dan eens een vakantiehuis in de Ardennen, en in dit geval rondom de Franstalige stad Luik. Het voordeel van deze regio is dan het ook vanuit Nederland goed bereikbaar is. Afhankelijk van uw woonplaats rijdt u in enkele uren naar uw vakantiewoning in de Belgische Ardennen.  
Dus ook als u maar een weekendje of midweek op vakantie wilt is dit de perfecte regio. Vooral als u ook nog eens een natuurmens bent. De Ardennen hebben veel natuurschoon welke gelegen is in een glooiend landschap en opgedeeld wordt door schitterende snelstromende riviertjes welke zich een weg banen door deze prachtige vakantieregio. Ook in deze regio zijn voor de particulier leuke vakantiehuizen te huur in België, al dan niet op een vakantiepark.

Boek een vakantiehuisje midden in de natuur van de Ardennen
Dit is wellicht een prima idee. U stapt dat vanuit uw Belgische vakantiewoning zo de prachtige natuur van de Ardennen in. Vooral wandelaars zullen hier een prima tijd hebben. Er zijn vele prima onderhouden wandelpaden en tijdens uw vakantie in België kunt u dan ook de keus maken uit verschillende wandelroutes. Voor zowel de beginnende als ervaren wandelaar zijn er meerdere prachtige routes. Vaak kunt u al dicht bij uw vakantiehuisje starten. Een leuke recreatie bungalow huren is dan ook een prima idee.
Als u op vakantie gaat in de Ardennen is het ook aan te raden uw fiets mee te nemen. Of u nu voor de verharde of onverharde paden gaat, er is ook hier keuze uit veel verschillende fietsroutes. Dus als u een mountainbike heeft, neem deze dan mee naar de Ardennen. Er is ruimte genoeg bij uw vakantiehuis om uw fiets te stallen.
Wilt u nog meer beweging tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen ? Huur dan eens een kano en leef u uit op één van de schitterende rivieren welke deze regio rijk is. Een actieve vakantie kunt u dan ook prima beleven in dit deel van België. Grote kans dat bij terugkomst in uw vakantiewoning uw ogen snel dicht zullen vallen. Vooral als u tijdens de wintermaanden een vakantie boekt in de Ardennen. Als er sneeuw is gevallen kunt u zelfs de latten onder binden en een schitterende langlauftocht maken. Er zijn talloze vakantiehuisjes welge midden in de prachtige natuur van de Ardennen liggen.

Naar de Ardennen met het hele gezin
Ook dit is een prima idee. Als u overweegt een vakantie door te brengen met het hele gezin in de Belgische Ardennen is het goed te weten of er voldoende te beleven is voor u uw kroost.
Wij kunnen u hier gerust stellen in de Ardennen zijn een aantal vakantieparken waar u een leuk vakantiehuisje kunt huren. Deze recreatieparken hebben veel te bieden, van een zwemparadijs tot een indoor speeltuin het is er allemaal te vinden. Een bungalow huren op een park is wellicht dan ook de juiste keus voor u.
Maar als u liever een vakantiewoning met veel privacy huurt is het goed te weten dat uw kinderen even goed een leuke vakantie kunnen hebben in de Ardennen. U kunt prima een bezoekje brengen aan een dierentuin en in de zomermaanden is pretpark Téleécoo een erg leuk uitje. Op dit park kunnen uw kinderen zich prima een dag vermaken.
De Ardennen zijn met de auto prima te bereizen en vanaf uw vakantiehuis kunt u dus overal snel komen. Wilt u met de hele familie afreizen naar de Ardennen ? Ook dit is mogelijk, er zijn een aantal fantastische groepshuizen welke u kunt huren in deze prachtige Belgische regio.

Er is meer dan alleen natuur in de Ardennen
U bent natuurliefhebber maar wil toch graag enige variatie in uw vakantie. Dit is absoluut geen probleem. Vanuit de Ardennen kunt u prima een stedentripje maken naar bijvoorbeeld Antwerpen, deze prachtige stad heeft zoveel te bieden dat u het met een bezoekje van één dag eigenlijk te kort doet. Maar u kunt ook de grens met Nederland oversteken. Maastricht is bijvoorbeeld een prachtige stad net over de grens. Hier zijn ook een aantal prima restaurants te vinden. U kunt hier dus gastronomisch genieten tijdens uw vakantie.
Maar ook de stad Luik moet u gaan bekijken. Deze plaats ligt in de regio de Ardennen en biedt veel geschiedenis, bezoek hier ook een museum want er zijn er meer dan genoeg welke de moeite waard zijn. Bewonder ook eens de architectuur in het stadscentrum van Luik, u voelt hier de historie over u neerdalen.
Het aanbod van vakantiewoningen in de Ardennen is zeer divers. Het moet al raar lopen als u geen vakantiehuis kunt vinden welke bij al uw wensen aansluit. Als toerist is er in ieder geval meer dan genoeg te beleven. De Belgische Ardennen zijn van alle markten thuis.
Een vakantie doorbrengen in de Ardennen staat synoniem met het huren van een huisje in de natuur. En dit klopt natuurlijk ook wel maar deze prachtige regio van België heeft de vakantieganger nog zoveel meer te bieden. Een vakantiehuis huren in de Ardennen is gegarandeerd een succes en u zult waarschijnlijk vaker willen terugkeren naar deze prachtige streek. Ook kunt in de Ardennen kiezen uit een fraai huuraanbod van appartementen.


Toerisme

Provincie

Ardennen

Oppervlakte

n.b.

Aantal inwoners

n.b.

Hoofdstad

n.v.t.

Plaatsen in Ardennen