Barjac

Barjac

Plaats in Frankrijk

Barjac is gelegen in het zuiden van Frankrijk, om precies te zijn ligt het bovenin de regio de Languedoc-Roussillon. Het is een niet al te grote plaats maar het heeft wel een erg gezellig centrum. Hier zijn nog de typerende Franse huizen te vinden, dit trekt dan ook veel toeristen die een vakantiehuis huren in of nabij Barjac.
Er zijn leuke winkeltjes en terrasjes te vinden waar u heerlijk in de zon kunt genieten van een typisch Franse lunch of maaltijd.
Antiekliefhebbers doen er ook goed aan om Barjac aan te doen tijdens de vakantie in de Franse regio de Languedoc. Jaarlijks wordt er hier een bekende antiekmarkt gehouden welke vakantiegangers uit verschillende landen trekt.
Als u de regio rondom Barjac beter wilt leren kennen doet u er goed aan een vakantiewoning te huren in dit deel van Zuid-Frankrijk.


Toerisme

Mensen die op vakantie gaan in de regio Languedoc-Roussillon zullen ervaren dat deze streek de toerist erg veel te bieden heeft. Het schitterende landschap nodigt uit om per auto, fiets of benenwagen te verkennen. U trekt hier nog geen massatoerisme zoals aan de Franse kust aan.
De gebied de Languedoc is ook een echte wijnregio en het is dan ook leuk om eens een lokaal wijnhuis aan te doen als u hier op vakantie bent.
Ook leuk is dat er riviertjes en meertjes te vinden zijn, compleet met zandstrand. Dus als u een strandganger bent dan is een dagje zonnebaden aan een natuurwater in de buurt van Barjac een prima idee.
Als u eens op vakantie wilt in Zuid-Frankrijk, dan kan de regio de Languedoc-Roussillon en plek voor u zijn. Huur daarom eens een leuk vakantiehuisje in de buurt van Barjac.

Plaatsnaam

Barjac

Aantal inwoners

circa 1.525