Beaucaire

Beaucaire

Plaats in Frankrijk

Beaucaire is gelegen in de regio Languedoc en is een streek die toeristen veel te bieden heeft. Elk jaar komen er dan ook veel vakantiegangers naar dit deel van Frankrijk.
Er is kunst en cultuur te vinden. Ook zijn er in de regio fraai oude gebouwen te bezichtigen en de natuur is er prachtig. Dit alles maakt Beaucaire een regio waar u perfect een vakantiehuis kunt huren.


Toerisme

Als u van fietsen en wandelen houdt dan zit u prima in de Languedoc-Roussillon en ook Beaucaire is hierop geen uitzondering. Een fiets huren tijdens uw vakantie is dan ook een aanrader. Maar ook is het erg leuk om de verschillende typische Franse plaatsjes aan te doen tijdens uw vakantie in dit gedeelte van Zuid-Frankrijk.
Ook de wijnliefhebber komt hier aan zijn trekken en zelf een goede fles wijn kopen kan hier gewoon bij de plaatselijke wijnboer.
Ook zijn er diverse wateren te vinden waar u heerlijk kunt genieten. Vooral in de zomermaanden is een dagje genieten van de zon een prima idee. Al met al is Beaucaire een aanrader en het huren van een vakantiewoning evenzo.

Plaatsnaam

Beaucaire

Aantal inwoners

circa 16.000