Fleury

Fleury

Plaats in Frankrijk

Fleury is een dorp in het zuidoosten van Frankrijk. Het is gelegen aan de kust en maakt onderdeel uit van de regio Languedoc.
Deze badplaats trekt de laatste jaren steeds meer toeristen, de aanwezigheid van het fraaie zandstrand is hier vooral debet aan. Maar het voordeel is dat de faciliteiten in deze plaats ook steeds beter worden. Het aanbod van vakantiewoningen in Fleury is dan ook gestaag groeiende, hoewel het hier nog steeds prima toeven is voor mensen die in hun eigen tempo willen genieten van een heerlijk verblijf in Zuid-Frankijk.
In Fleury is het winkelaanbod vooral gericht op toeristen en ook de restaurants spelen hier op in. Natuurlijk treft u hier de Franse keuken aan, maar evengoed is er een pizzeria en een lokaal visrestaurant te vinden.


Toerisme

De Languedoc is een regio in het zuiden van Frankrijk welke grenst aan het noorden van Spanje. Dit gebied is populair bij toeristen en vooral de kustplaatsen zijn in trek. Fleury is één van de badplaatsen waar mensen graag de vakantie doorbrengen. Dit Franse dorp heeft voor toeristen prima voorzieningen zonder dat het te massaal bezocht wordt.
De ligging van Fleury maakt het ook tot een gewilde locatie. Je kunt de ene dag genieten van een heerlijk dagje strand. De volgende dag kun je gebruiken om de prachtige stad Carcassonne te bezoeken of het wat zuidelijker gelegen Perpignan.
Vanuit je appartement in Fleury kun je ook prima de Pyreneeën bezoeken. Hier kun je tal van activiteiten ondernemen van wandelen, fietsen, abseilen tot raften aan toe en nog veel meer!
Dus zoek jij in de Franse regio Langudoc-Roussillon een onderkomen dan is Fleury een plaats welke wel eens prima aan kunnen sluiten bij je wensenpakket.

Plaatsnaam

Fleury

Aantal inwoners

circa 3.750