Lattes

Lattes

Plaats in Frankrijk

Lattes is een voorstadje van grote plaats Montpellier, het is door haar ligging dan ook een populaire plaats voor forensen om zich te vestigen. Door de drukte in deze plaats ligt het voor veel mensen waarschijnlijk niet voor de hand om hier de vakantie door te brengen. Maar de regie Languedoc heeft veel te bieden en huur je een vakantieappartement in Lattes dan weet je in ieder geval dat je een ruime keuze hebt uit supermarkten en diverse eetgelegenheden op loopafstand. En laten we eerlijk zijn, ook op vakantie dient gemak de mens!
Wil je verblijven in een prima accommodatie met goede voorzieningen en uitgaansmogelijkheden dan is de plaats Lattes een verrassende doch goed begrijpbare keuze!


Toerisme

Huur je een vakantiewoning in Lattes dan verblijf je in feite tussen twee belangrijke toeristische voorzieningen. Met de auto ben je binnen een kwartier in het stadscentrum van Montpellier met zijn leuke winkelgebied en prima restaurants. Vijftien minuten de andere kant op en je kunt je handdoek uitvouwen op het strand en genieten van de Franse zon pal aan de Middellandse Zee.
Lattes in de Languedoc is dan ook een leuke plek om de vakantie door te brengen en op die manier een ander Frankrijk te zien. En wat is er nu leuker dan een stukje afwisseling in het leven!

Plaatsnaam

Lattes

Aantal inwoners

circa 16.000