Narbonne

Narbonne

Plaats in Frankrijk

Narbonne is een stad in Zuid-Frankrijk. Deze is gelegen in de regio Languedoc en tevens aan  de middellandse Zee. Door de gunstige ligging is deze plaats een prima bestemming om de vakantie in Frankrijk door te brengen.
Als u een appartement of andersoortig vakantiehuis wilt huren in Narbonne is het verstandig te kijken in welk deel van de stad de accommodatie is gelegen. Het is een interessante stad om te verblijven en voor toeristen is hier genoeg te zien en te doen. U kunt zelfs een dagje stad en strand moeiteloos met elkaar combineren. Want de stranden zijn met de ligging aan zee natuurlijk nooit te ver weg. En ook het klimaat in de Languedoc is prima en nodigt uit voor een leuke strandvakantie.
Huur eens een vakantiehuis in Narbonne en laat u verbazen door deze diverse stad.


Toerisme

Het zuiden van Frankrijk is natuurlijk een prima plek om de vakantie door te brengen en de Languedoc is bezig aan een opmars. Met zijn ligging tegen Spanje maakt dat op cultureel vlak dit een leuke samensmelting van culturen met zich meebrengt.
Vanaf uw vakantieadres in Narbonne kunt u leuke tripjes maken in dit gebied. Doe het prachtige Carcasonne eens aan tijdens de vakantie, deze eeuwenoude stad met zijn oude centrum trekt vele toeristen. Maar ook het zuidelijker gelegen Perpignan is een aanrader.
Maar vergeet Narbonne zelf ook niet, deze stad heeft een opzienbarende geschiedenis en de oude gebouwen die er te zien zijn vertellen elk hun eigen verhaal. U zult zich zeker niet vervelen als u de vakantie doorbrengt in deze plaats aan zee in de Languedoc.

Plaatsnaam

Narbonne

Aantal inwoners

circa 52.000