Portiragnes

Portiragnes

Plaats in Frankrijk

Portiragnes is een leuk badplaatsje aan de Languedoc. Het is een relatief onbekende plaats en het kleinschalige karakter maakt het tot een prima plek om te verblijven.
Als je een vakantiewoning in Portiragnes huurt kun je in het dorp zelf beschikken over alle belangrijke voorzieningen, maar tegelijkertijd heeft het compacte karakter van deze plaats zoveel charme dat het hier prima toeven is en je hoopt natuurlijk dat Portiragnes het best bewaarde geheim van de Languedoc blijft. Breng de vakantie eens door in deze kustplaats in het zuiden van Frankrijk. Je zult er een prima tijd beleven!


Toerisme

Stel je boekt een leuke vakantievilla in Portiragnes. Je maakt je dan op voor een heerlijke relaxvakantie in de Franse Languedoc. Maar waarschijnlijk wil je behalve uitrusten van een drukke baan en allerlei andere beslommeringen ook nog wel het één en ander zien en doen.
Het strand van Portiragnes is perfect bereikbaar en vanuit het centrum kun je per voet de kustlijn bereiken. Wat is er lekker dan genieten van een heerlijk zonnetje aan Middellandse Zee.
Maar deze zuid Franse badplaats heeft meer te bieden dan alleen een fraai zandstrand en goede voorzieningen. Bezoek het binnenland van de Languedoc eens en ontdek de oude stad Carcassonne. Maar ook de Pyreneeën zijn bereikbaar vanuit Portiragnes en met de auto kun je hier een perfecte dagtrip van maken. Ook zijn er in Languedoc in toenemende mate allerlei uitstapjes te maken naar wijnboerderijen, themaparken, musea, etc.
Dus tijdens een vakantie in Portiragnes kun je perfect ervaren wat de regio Languedoc jou en je medereizigers te bieden heeft.

Plaatsnaam

Portiragnes

Aantal inwoners

circa 3.300