Cayeux-sur-Mer

Cayeux-sur-Mer

Plaats in Frankrijk

Cayeux-sur-Mer is gelegen in het noordwesten van Frankrijk. En hoewel gelegen aan de kust en het een strand heeft is het geen typische plek voor een zon,zee en strandvakantie.
Vakantiegangers die hier naar toe komen gaan toch vooral voor het natuurschoon wat deze regio te bieden heeft. Ook treft u hier nog het echte Frankrijk aan. Spreekt u dit ook aan dan is het huren van een vakantiehuis in Cayeux-sur-Mer een prima idee. Bovendien is het vanuit Nederland en België prima bereikbaar.


Toerisme

Noord-Frankrijk heeft de vakantiegangers wel degelijk het één en ander te bieden en als u een goede uitvalsbasis wilt hebben om de regio Picardië beter te verkennen dan is het huren van een vakantiewoning in Cayeux-sur-Mer een goede eerste stap. Van hieruit kunt u de kustlijn aan de westzijde van Frankrijk beter verkennen. Hier treft u nog geen massatoerisme aan maar ontmoet u Fransen die oprecht blij zijn dat u hun regio wilt ontdekken tijdens de vakantie.
Niet alleen de natuur is prachtig in dit gebied, ook zijn er leuke dorpjes en kleine stadjes te vinden die een bezoek meer dan waard zijn.

Plaatsnaam

Cayeux-sur-Mer

Aantal inwoners

circa 3.000