Eppe-Sauvage

Eppe-Sauvage

Plaats in Frankrijk

Eppe-Sauvage is gelegen in het uiterste noorden van Frankrijk. Het licht dicht tegen de grens van België aan. Voordeel van dit dorpje in het Franse noorderdepartement  is dat het vanuit Nederland prima bereikbaar is en u dus binnen enkele uren op uw vakantieadres in Frankrijk kunt aankomen.
Dit kan dan ook een goede reden voor de toerist zijn om een vakantiehuis in Eppe-Sauvage te huren. Er is op zich geen verder vertier te vinden voor vakantiegangers in dit dorp, maar u kunt hier wel heerlijk tot rust komen en van hieruit natuurlijk diverse leuke dagtripjes maken


Toerisme

Het arrondissement Avesnes-sur-Helpe waar dit dorp is te vinden leent zich vooral voor het maken van een actieve vakantie. Dus neem uw wandelschoenen en fiets gerust mee als u besluit een vakantiewoning te huren in de buurt van Eppe-Sauvage.
Ook kunt u ervoor kiezen om een dagje België te doen. Binnen enkele minuten bent u de grens over en kunt u het Franse gedeelte van dit land eens nader verkennen.
Alles bij elkaar is het wellicht een leuk idee om eens een bungalow op één van de vakantieparken in de buurt van Eppe-Sauvage te huren.
Tot ziens in het noorden van Frankrijk.

Plaatsnaam

Eppe-Sauvage

Aantal inwoners

circa 270