Quend

Quend

Plaats in Frankrijk

Quend is een kustplaatsje gelegen in het noorden van Frankrijk. Het ligt in het departement Somme dichtbij Picardy. Vanuit ons eigen land is dit deel van Frankrijk snel te bereiken en mede daarom is het idee om een vakantiehuis te huren in Quend helemaal niet slecht.
Dit is een prima plek om eens lekker uit te waaien en door de reisafstand kun je hier ook eventueel een korte vakantie doorbrengen.


Toerisme

Als je een vakantiewoning huurt in Quend zul je merken dat dit een rustig dorp is, het heeft enkele oude gebouwen en een authentiek karakter maar verder is het vooral de rust welke kenmerkend is.
Als je natuurliefhebber bent en graag lange wandelingen maakt dan is dit ook een prima plek. Landinwaarts kan dit natuurlijk, maar vooral de kustlijn is de moeite waard om te ontdekken.
Het noorden van Frankrijk kent geen massatoerisme dus toeristen die voor het buitenleven komen zijn hier prima op hun plek. Huur daarom eens één van de vakantiewoningen die te vinden zijn in Quend en ontdek deze Franse regio tijdens uw verblijf.

Plaatsnaam

Quend

Aantal inwoners

circa 1.500