Bagnols-en-Forêt

Bagnols-en-Forêt

Plaats in Frankrijk

Bagnols-en-Forêt is gelegen in Zuid-Frankrijk. Om precies te zijn in de Provence/Cote d’ Azur. Dit gebied is razend populair bij vakantiegangers en dat is ook niet zo verwonderlijk.
U kunt hier prachtige steden bezoeken, genieten van natuur, kiezen voor een strandvakantie of één van de vele prachtige Franse dorpjes in deze omgeving aandoen.
Mede daarom is Bagnols-en-Forêt bijzonder geschikt als uw vakantieadres en een vakantiehuis huren in deze gemeente is dan ook een goed plan.
Bagnols-en-Forêt is ook een leuk en gezellig dorpje, ook erg leuk te bezoeken is het dichtbij gelegen Fréjus. Deze plaats heeft een leuk historisch centrum en er zijn nog overblijfselen te vinden uit vroegere tijden. Ook is hier een prima zandstrand te vinden waar u een dagje heerlijk van zomerse klimaat kunt genieten.


Toerisme

Als u een vakantiewoning huurt in Bagnols-en-Forêt dan is het goed te weten dat alle moois wat de Provence en de Cote d’ Azur u te bieden heeft vanuit hier prima bereikbaar is. U kunt ervoor kiezen de binnenlanden van Zuid-Frankrijk in te gaan en hier te genieten van de prachtige natuur. Maar ook kunt u ervoor kiezen om St. Tropez te bezoeken, dit is een pareltje. Weet wel dat dit dorp in de zomermaanden overspoeld wordt door dagjesmensen en vakantiegangers. Maar ook steden als Nice en Cannes zijn de moeite meer dan waard.
De Var is toch al een prachtige vakantieregio en ook met het gezin kunt u hier prima een vakantie doorbrengen. Het is dan ook aan te raden een vakantiehuisje te huren op een bungalowpark in de buurt van Bagnols-en-Forêt en van hieruit deze Franse regio verder te verkennen.

Plaatsnaam

Bagnols-en-Forêt

Aantal inwoners

circa 2.350