Barjols

Barjols

Plaats in Frankrijk

Barjols is een dorp gelegen in de regio Var welke deel uitmaakt van de Provence met natuurlijk de prachtige Cote ‘d Azur. Elk jaar weer brengen in grote getale toeristen hier de vakantie door. Als u besluit een vakantiehuis te huren in Barjols weet u zeker dat u een prima locatie heeft gevonden, van hieruit kun je dit deel van Frankrijk dan goed ontdekken.
Barjols zelf is een lekker rustig dorp waar de geschiedenis lijkt te hebben stilgestaan. Het heeft het authentieke karakter goed kunnen bewaren en alleen daarom al is het een leuke vakantiebestemming.
Huur daarom eens een appartement of andersoortige vakantiewoning in Barjols en breng hier een heerlijke vakantie door.


Toerisme

Als u de vakantie door wilt brengen dan gaat u waarschijnlijk voor de prachtige zandstranden aan de Cote ‘d Azur of het schitterende landschap en dito natuur in de binnenlanden van de Provence. Dit deel van Frankrijk is zowel geschikt voor een actieve alsmede passieve vakantie en een vakantiehuisje in Barjols kan als prima startpunt fungeren. Van hieruit kunt u leuke uitstapjes in de regio maken.
Dit deel van Zuid-Frankrijk is ook zeer populair bij mensen die hier een tweede huis hebben aangeschaft, mede hierdoor is het aanschaffen van een recreatiewoning niet goedkoop.
Ontdek het zelf en breng uw volgende vakantie door in Barjols.

Plaatsnaam

Barjols

Aantal inwoners

circa 3.400