Cannes

Cannes

Plaats in Frankrijk

De stad Cannes populair bij vakantiegangers en dagjesmensen. Wie de vakantie doorbrengt in de binnenlanden van de Provence of aan de kust van de Cote ‘d Azur doet deze stad vaak aan.
Het aanbod van vakantiehuizen in de buurt van Cannes is ook omvangrijk dus elke zomer mag deze stad zich in de belangstelling heugen van veel toeristen.
Cannes is vooral bekend door zijn jachthaven met zijn reusachtige jachten en ook het vlakbij gelegen centrum is erg populair. Het winkelaanbod is divers en er zijn tal van winkels in de hogere prijsklasse te vinden. Wie een vakantiehuis in de buurt van Cannes huurt moet dus eigenlijk ook gewoon een dag van de vakantie in dit deel van Frankrijk opofferen om de stad te leren kennen.
Deze stad in Zuid-Frankrijk heeft veel te bieden en zou jong en oud moeten kunnen bekoren. Ontdek en of je nu alleen, met zijn tweeën of het hele gezin op vakantie gaat. Doe Cannes in ieder geval een dagje aan!


Toerisme

De regio rondom Cannes heeft veel te bieden, niet alleen de Cote ‘d Azur met zijn prachtige zandstranden en leuke dorpjes is een aanrader. Ook als u landinwaarts gaat zult u merken dat Frankrijk een prachtig en divers vakantieland is. De Provence is schitterende met zijn prachtige heuvelachtige landschap. Vanaf uw vakantiewoning is Cannes makkelijk bereikbaar. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een tweede huis te kopen aan de Cote ‘d Azur of iets verder landinwaarts. De Provence heeft een heerlijk klimaat en zonaanbidders zullen een prima vakantie hebben in dit deel van Frankrijk.
Huur een appartement in Cannes of kies voor een gîte in de buurt van deze levendig stad en ontdek deze Franse regio eens op uw gemak.
Ook voor een korte stedentrip leent Cannes zich overigens uitstekend!

Plaatsnaam

Cannes

Aantal inwoners

circa 80.000