Carros

Carros

Plaats in Frankrijk

Als u een vakantie wilt doorbrengen aan de Cote d’ Azur dan is de gemeente Carros wellicht een prima plek voor u om een vakantiehuis te huren. Dit deel van Frankrijk is erg populair onder toeristen en vooral in de zomermaanden is het erg druk in Zuid-Frankrijk.
Het is ook niet zo verwonderlijk met de regio Provence als achtertuin, u kunt hier genieten van prachtige natuur, een heerlijk klimaat, veel cultuur en niet te vergeten de Franse keuken.
Carros is ook een prima uitvalsbasis en hier een vakantiehuis huren is dan ook niet onverstandig, al het goede van dit deel van het departement Var is dan ook binnen handbereik.


Toerisme

Als u op vakantie wilt naar de Cote d’ Azur dan is het goed te weten dat u op verschillende manieren kunt afreizen naar deze populaire Franse vakantieregio. U kunt ervoor kiezen met de auto, trein of vliegtuig te reizen. Nice heeft bijvoorbeeld een prima vliegveld waar ook een prijsvechter op vliegt, deze is dus ook vanuit Nederland en België prima bereikbaar.
Als u een vakantiewoning huurt in Carros kunt u ervoor kiezen om uw vakantie aan één van de zandstranden aan de Cote d’ Azur door te brengen maar het is ook mogelijk vanuit deze plaats leuke dagtripjes te maken naar bijvoorbeeld Cannes of Monaco.
Diverse plaatsen zijn trouwens ook per boot bereikbaar, al met al is Carros een prima plek welke als centraal punt kan dienen tijdens uw vakantie in dit deel van Frankrijk.

Plaatsnaam

Carros

Aantal inwoners

circa 12.000