Oppedette

Oppedette

Plaats in Frankrijk

Wellicht brengt u al jaren de vakantie door in de Provence en denkt u de regio helemaal te kennen, toch is de kans groot dat u nog nooit van het gehucht Oppedette heeft gehoord. Dit is u niet te verwijten want dit piepkleine dorpje herbergt nog geen 100 inwoners.
Toch is het een prime idee om een vakantiehuis in de buurt van Oppedette te huren want u verblijft dan in een prachtige regio. Vanuit hier kunt u prachtige dagtrips maken in dit deel van Zuid-Frankrijk.


Toerisme

Het aanbod van vakantiewoningen in Oppedette is niet al te groot dus als u hier een accommodatie wilt betrekken tijdens uw vakantie is het raadzaam op tijd te boeken.
Maar in de omliggende regio van de Provence is het vakantiehuis gehalte wat breder en zal het u minder moeite kosten om een huisje te reserveren.
Vanaf Oppedette kun je alle kanten op, wat te denken van de Cote ‘d Azur met zijn schilderachtige dorpjes en heerlijke zandstranden. Bent u een fanatiek wandelaar dan behoort een dagje richting de Alpen zeker tot de mogelijkheden. En ook de Provence zelf is natuurlijk prachtig met zijn glooiende landschap. Er zijn dan ook veel toeristen die verknocht raken aan deze Franse streek en besluiten hier een tweede huis aan te schaffen. Het gebied rondom Oppedette is in ieder geval zeer de moeite waard.

Plaatsnaam

Oppedette

Aantal inwoners

circa 75