Reillanne

Reillanne

Plaats in Frankrijk

Het dorp Reillanne is fraai gelegen in de binnenlanden van de Franse Provence. Wie op zoek is naar een accommodatie met veel privacy is deze plaats in ieder geval een serieuze overweging waard. Het toerisme is hier nog duurzaam en de kwaliteit van deze regio wordt door de meeste bezoekers als meer dan goed beoordeeld.
Als u een vakantievilla in Reillanne wilt huren dan is dat mogelijk en het leuke is dat u dan een accommodatie huurt die eigendom is van een local.
Het dorpje is prachtig gelegen op een heuvel en het centrum heeft zo’n typisch authentiek centrum waar de inwoners van Reillanne samenkomen om de dag eens door te spreken. De Provence is natuurlijk ook een prachtige regio waar nog veel oude invloeden te vinden zijn.


Toerisme

De vakantie doorbrengen in Reillanne staat min of meer synoniem van genieten van de rust van het Franse platteland. Al je hier verblijft zal je bemerken dat ook Zuid-Frankrijk nog plekken heeft waar je in alle rust van de dag kunt genieten. De prachtig natuur rondom Reillanne is de moeite waard en pak de auto eens en verken de regio. Ook te voet kun je rondom het dorp genieten van fraai natuurschoon.
Als je een particuliere vakantiewoning huurt in Reillanne ervaar je de schoonheid van de Franse Provence zelf. Lekker de toerist uithangen kan hier maar evenzo kun je relaxen aan je eigen zwembad bij je vakantiehuis. Kortom je kunt zelf de regio voeren over je vakantie in zuidelijk Frankrijk.

Plaatsnaam

Reillanne

Aantal inwoners

circa 1.600