Saint-Raphaël

Saint-Raphaël

Plaats in Frankrijk

Saint-Raphaël is een bekende kustplaats aan de Côte d’Azur en maakt onderdeel uit van het departement Var. Dit deel van Frankrijk is erg populair bij toeristen uit vele landen. Vooral in de zomermaanden is er bijna geen vakantiehuis meer te huur. Vroeg boeken is dus verstandig als u een vakantie wilt doorbrengen in of nabij Saint-Raphaël.
De stad zelf is het verkennen ook meer dan waard als u de vakantie doorbrengt in deze regio. Er zijn diverse musea te vinden, prachtige oude gebouwen. Als u een kunstliefhebber bent is Saint-Raphaël ook een leuk locatie want er is op dit vlak genoeg te vinden. En natuurlijk is de ligging van deze toeristische stad ook perfect direct aan zee. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om een vakantiewoning te huren in Saint-Raphaël.


Toerisme

Als u de vakantie aan de Cote d’Azur doorbrengt hoeft u niet bang te zijn dat er niets te beleven is. Er zijn prachtige zandstranden te vinden in dit deel van Frankrijk. Als u de binnenlanden intrekt kunt u genieten van prachtige natuur. Er zijn hier dan ook meerdere natuurparken te vinden. Wilt u eens een leuke stad bezoeken dan hebt u de keuze uit Nice, Cannes en niet te vergeten Monaco.
Ook Saint-Tropez is prima per boot bereikbaar en bovendien absoluut de moeite waard.
Het aanbod van vakantiehuizen rondom Saint-Raphaël is erg groot, het moet dus mogelijk zijn om een leuk vakantiehuisje voor u en uw medereisgenoten te huren en een onbekommerde vakantie door te brengen in dit prachtige kustgebied van Frankrijk.

Plaatsnaam

Saint-Raphaël

Aantal inwoners

circa 36.000