Sainte-Maxime

Sainte-Maxime

Plaats in Frankrijk

Sainte-Maxime zal bij veel vakantiegangers welke dikwijls een vakantie doorbrengen in de Provence/Cote d’ Azur te Frankrijk een bekende klank in de oren hebben.
Deze compacte stad trekt dan ook elk jaar weer vele toeristen uit binnen- en buitenland.
Veel toeristen doen dan ook de Franse Rivièra aan en het dient dan ook als de perfecte plaats om als uitvalsbasis te gebruiken voor diverse leuke dagtripjes naar omliggende plaatsen.
Een vakantiehuis in Sainte-Maxime huren is dan ook een goede uitgangsbasis als u een vakantie door wilt brengen in Zuid-Frankrijk.


Toerisme

Sainte-Maxime populair bij vakantiegangers uit Nederland. Wie eerder aan de Cote d’ Azur  is geweest weet dan dit een prachtig stukje Frankrijk is. Vanuit Sainte-Maxime wat is gelegen in het departement Var kunt u leuke tripjes maken naar Monaco, St. Tropez, Nice, Cannes of simpelweg heerlijk genieten aan één van de vele stranden welke deze kustregio herbergt. Door de centrale ligging in deze omgeving is Sainte-Maxime dan ook een prima plek om een vakantiewoning te huren. Er zijn aan de Franse kust en in de Provence dan ook meerdere vakantieparken te vinden.
De Cote d’ Azur is vanuit Nederland en België ook prima per auto bereikbaar en tegenwoordig is er ook een goede treinverbinding naar dit deel van Frankrijk.
Alles in deze streek is gericht op het bevorderen van het toerisme en als vakantieganger kunt u hier natuurlijk de vruchten van plukken.
Een vakantie doorbrengen is Sainte-Maxime is dan ook een goed plan.

Plaatsnaam

Sainte-Maxime

Aantal inwoners

circa 15.000