Vidauban

Vidauban

Plaats in Frankrijk

Vidauban is een plaats op circa een klein half uur rijden van de Côte d’ Azur. Dit gezellige stadje is een perfecte plek voor een ieder die niet goed kan kiezen voor een vakantie dicht bij het strand en tegelijkertijd niet zonder de Provence kan.
Als je in het zuiden van Frankrijk een vakantiehuis met privacy zoekt dan kan Vidauban wellicht wel de perfecte locatie zijn. Deze plaats het gezellige marktjes waar een keur van lokale Franse producten worden verkocht. Ook is er een aardig aanbod van eetgelegenheden en kleine winkeltjes met een divers aanbod.
Als je de vakantie doorbrengt in Vidauban verblijf je op een rustige plek maar tegelijkertijd zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van deze regio eenvoudig te bereiken.


Toerisme

Huur een leuk optrektje in Vidauban als eerste aanzet op weg naar een leuk verblijf. De Provence en de Côte d’Azur, wie Frankrijk een beetje kent zal waarschijnlijk deze regio’s wel eens hebben aangedaan. Wil je tijdens de vakantie het beste van beide gebieden dan is een verblijf in de plaats Vidauban een optie om in overweging te nemen!
Kustplaatsen als Saint Tropez, Frejus en Cannes zijn met de auto prima bereikbaar vanaf Vidauban prima bereikbaar. Ook het Franse binnenland heeft veel te bieden. Denk eens aan de beroemde Provencaalse dorpjes met hun authentieke karakter. Of de prachtige flora en fauna die zo kenmerkend is voor dit gebied. 
Kortom een goede keuze om te kiezen voor een vakantievilla in Vidauban!

Plaatsnaam

Vidauban

Aantal inwoners

circa 11.000